Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen mehevä punainen 11 cm

Alennus
27 %
Alun perin
1,90 €
Vain tänään
1,39 € DPH: n kanssa
1,12 € ilman arvonlisäveroa
1410 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Mehikasvi on kasvi, jonka varret, lehdet tai maanalaiset ruumiinosat ovat sopeutuneet elämään kuivassa ympäristössä, mikä on myös kaikkien mehikasvien yhteinen piirre. Ohdakkeet vähentävät kosteuden menetystä ja mukulaiset juuret pitävät vettä. Lehtien koko ja muoto riippuvat veden määrästä. Kun vettä on, lehdet turpoavat, karkeat ja mehevät, mutta kuivana ne kutistuvat tai putoavat. Jokaisella mehevällä kasvilla on kyky pitää vettä tai ravinteita kehossa olevien erityisten soluryhmien vuoksi. Tällaiset kannat pitävät kasvin hengissä myös pitkien kuivuuden aikana. Tämä ajanjakso voi kestää viikkoja, kuukausia, mutta myös vuosia.

Esiintyminen

Mehikasveja löytyy kaikkialta maailmasta Etelämanterta lukuun ottamatta, merenpinnasta jopa 5000 metriin merenpinnan yläpuolella. Niiden jakautuminen on kuitenkin epätasaista. He pitävät parempana subtrooppisen alueen puoliaavikoita, erityisesti Etelä-Afrikkaa, Madagaskaria ja Pohjois-Amerikkaa. Toisaalta ne ohittavat aavikot, tiheät metsät ja metsävapaat lauhkeat alueet, joissa on ankarat talvet.

Parametrit

Mehikasvullemme on ominaista sen rohkeat punaiset lehdet. Lehdet on valmistettu PU -materiaalista ja ne sijaitsevat vaaleanvihreällä, valkoisen muovivarren päässä. Kaiken kaikkiaan kasvi on 11 cm ja antaa realistisen vaikutelman. Se sisältää urituskaran, joka voidaan helposti laittaa ruukkuun toisen kasvin kanssa tai erikseen. Toimitetaan ilman sisävuorta tai kukkaruukkua.

Sijainti

Meidän mehikasvi on suunniteltu sisätiloihin , se sopii täydentämään kotia tai toimistoa ja paikkoja, joissa elävä kasvi ei saa tarpeeksi valoa, tai säännöllistä hoitoa. Se herättää huomiota silmiinpistävillä väreillä ja mielenkiintoisilla muodoilla, ryhmittelemällä voit saada mielikuvituksellisia live -järjestelyjä. Näiden kasvien suuri etu on, että ne eivät vie paljon tilaa, ne mahtuvat myös pienemmälle ikkunalaudalle, ja tilaa niille löytyy hyvin pienestä huoneistosta.

Yhdistelmät

Mehikasvit ja muut mehikasvimme yleensä osaavat elvyttää tilan kauniisti sinulle pienestä kasvustaan huolimatta. Se on tällä hetkellä erittäin suosittu ja moderni kasvilaji, joka täydentää hienosti skandinaavista elämäntapaa. On hienoa sisällyttää tämä mehikasvi vapaasti seisovaksi koristeeksi, mutta se voi myös luoda erittäin mukavan suunnittelun yhdessä muiden mehikasvien kanssa, olipa ne muodoltaan tai väriltään. Tämä yhteys on luonnollinen jopa normaaleissa esiintymisolosuhteissaan luonnossa, koska mehikasveja kasvaa enimmäkseen kivisellä ja hiekkaisella maaperällä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse pelätä yhdistää sitä tarjouksemme kukkiviin kasveihin. Se täydentää hienosti vaaleita kukkaruukkuja tai koristeellisempaa kulhoa, jolla on selkeämpi rakenne. Kukkaruukun täytteenä voit käyttää koristekiviä, joita löydät myös myymälästämme ja jotka ovat täydellisiä ja sopivat hyvin meheviin kasveihin.

Parametrit

Tuotekoodi 20130
Korkeus 11 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 8 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden leveys 3 cm
Lehden pituus 5 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä, Punainen
UV -suoja ei
Karan pituus 4.5 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!