Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen lootokasvi Esheveria vihreä 15,5 cm

Alennus
40 %
Alun perin
3,30 €
Vain tänään
1,99 € DPH: n kanssa
1,60 € ilman arvonlisäveroa
626 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Se on grubago -perheen monivuotinen. Se on sopeutunut elämään äärimmäisissä olosuhteissa, jotka vallitsevat Etelä -Amerikan aroilla, mistä se tulee. Sille on ominaista vahvat mehevät lehdet, jotka luovat täydellisen tasaiset ruusukkeet. Tämän lajin ominaispiirre on kasvien kyky kulkea lajien välillä. Tällaisten mahdollisuuksien ansiosta kasvattajat pystyivät hankkimaan useita hybridilajeja. On ihanteellista kasvattaa Echeveriaa lasitetussa saviruukussa, jolloin vesi haihtuu. Muuten se tarvitsee täyttä aurinkoa ja hyvin valutettua maaperää.

Esiintyminen

Niitä löytyy kaikkialta maailmasta paitsi Etelämantereelta. He pitävät parempana subtrooppisen alueen puoliaavikoita, erityisesti Etelä-Afrikkaa, Madagaskaria ja Pohjois-Amerikkaa. Toisaalta ne ohittavat aavikot, tiheät metsät ja metsävapaat lauhkeat alueet, joissa on ankarat talvet. Se sietää myös hyvin kosteusjaksoja, jos niiden annetaan kuivua ennen enemmän vettä.

Parametrit

Esheveriamme on 15,5 cm korkea . Siinä on yksi muovinen varsi, jonka väri on luonnollinen vihreä.

Kukka on vaalean vihertävä väri, joka vähitellen sulautuu kauniiksi luonnollisen vihreäksi. Lehdet on valmistettu polyuretaanista. Laitos sisältää urituskaran , joka voidaan helposti sisällyttää mihin tahansa järjestelyyn tai erilaisiin sisustuksiin.

Eševérian kasvi toimitetaan ilman kukkaruukkua.

Sijainti

Kaunis keinotekoinen Esheveria, jossa on tiheät mehevät lehdet, on miellyttävä trooppinen koristelu pöydällesi , ikkunalaudallesi , kylpyhuoneellesi ja myös olohuoneellesi . Sen huomaamaton minimalistinen ulkoasu tekee huoneesta miellyttävämmän ja kaunistaa kotisi. Se on täydellinen lisävaruste, joka tuo raikkaan ilman ja värin tunteen sisätiloihisi.

Yhdistelmät

Esheverian vihreä korostaa kauneuttaan yhdessä Agave-, Antler- ja muiden Esheveria -lajien kanssa. Voit järjestää sen koristeelliseen kukkaruukkuun, jonka täytät tarjouksemme valkoisella soralla. Mainituilla tuotteilla voit luoda tehokkaan ja vaikuttavan koristeen joko pöydälle tai hyllylle.

Parametrit

Tuotekoodi 20152
Korkeus 15.5 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 5 cm
Lehden leveys 3.5 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
Karan pituus 9 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!