Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Aloe Vera 15 cm

Alennus
24 %
Alun perin
2,10 €
Vain tänään
1,59 € DPH: n kanssa
1,28 € ilman arvonlisäveroa
1010 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Se on vaatimaton kasvi. Siinä on paksut lehdet, ohuet reunat. Se muistuttaa kaktusta, mutta on lisko -perheen jäsen. Aikuisilla kasveilla on keskimäärin noin 15 lehteä ja ne ovat kooltaan 0,5-2 m. Tämän kasvin elävä veri on lehtien sisällä oleva geeli, joka sisältää runsaasti ravinteita ja kosteutta. Kirjallisuudessa on noin 200 aloe -lajia.

Esiintyminen

Aloe on mehukas kasvi asfodeliperheestä, joka kasvaa subtrooppisilla ja trooppisilla alueilla. Sitä käytetään pääasiassa terveydenhuollossa, kosmetiikassa, mutta myös tavallisessa asunnon sisustuksessa. Useimmilla lajeilla on ruusuke suuria, paksuja ja meheviä lehtiä. Kukat ovat putkimaisia, usein keltaisia, oransseja, vaaleanpunaisia tai punaisia. Ne kasvavat lehtiruusukkeen keskeltä, ovat haarautuneet yläosasta ja niillä on paljas varsi. Ne eroavat lehtien väristä, ne voivat olla raidallisia tai pilkkuja. Jotkut Etelä -Afrikasta kotoisin olevat aloeet ovat haarautuneita. Se on suosittu yrtti kotilääketieteessä.

Parametrit

Keinotekoinen aloe on 15 cm korkea. Varsi on muovia, väri vihreä. Lehdet ovat paksuja, teräviä ja luonnollisen vihreitä eri sävyissä. Levyn materiaali on PU. Kukkaruukku ei kuulu pakkaukseen . Aloe sisältää urakaran , jota käytetään kasvin kiinnittämiseen esimerkiksi ruukkuun tai muuhun valittuun järjestelyyn.

Sijainti

Aloe on ulkonäöltään ja kooltaan helppo sijoittaa mihin tahansa. He kaunistivat kylpyhuoneesi, mutta keittiösi. Tämä kasvi on minimalistinen, joten sen sijainti ei koskaan häiritse. Erottuvan värin tai kuvion kukkaruukku sopii täydellisesti siihen. Hän voi erottua aloesta. Sivustoltamme löydät myös useita sopivia kukkaruukkuja.

Yhdistelmät

Suosittelemme aloen yhdistämistä eri tyyppisiin mehikasveihin. Sen viehätys näkyy, jos järjestät sen läpikuultavaan koristeelliseen kukkaruukkuun, jonka täytät murskatulla graniitilla. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkosivuiltamme. Se erottuu erillisenä kasvina, mutta myös silloin, kun se on osa koristusta muiden lajien kanssa. Aloen kanssa et vain voi "astua" sen viereen.

Parametrit

Tuotekoodi 20149
Korkeus 15 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 5.5 cm
Lehden leveys 1 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
Karan pituus 5 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!