Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Laventeli valkoinen 50 cm

18,90 € DPH: n kanssa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Tämä keinotekoinen laventeli on täydellinen kopio todellisesta. Lehtien muoto, väri ja helpotus on täydellisesti muotoiltu. Jos haluat elvyttää tai herättää tilaa sisätiloissa, ikivihreät kasvit ovat erittäin sopiva valinta. Kasvi erottuu paikasta riippumatta, koska se näyttää hyvin todelliselta. Luonnollisen värimaailmansa ja luonnollisen tiheytensä ansiosta kasvi vetoaa kaikkiin. Keinotekoista ja UV-kestävää valkoista laventelikasvejamme, noin 50 cm korkea ruukussa, jossa on kauniita kukkia, voidaan käyttää koristekasvina. Synteettisten lehtien raaka -aineena käytetyn UV -suojan ansiosta takaamme, että kasvi on väriltään vakaa 8 vuoden ajan! Keinotekoisen kasvin korkeus on noin 50 cm (kokonaiskorkeus ruukku mukaan lukien) ja leveys noin 20 cm. Kasvi on varustettu 400 lehdellä ja 19 kukalla.

Parametrit

Tuotekoodi 3435
Korkeus 50 cm
Päättäväisyys sisustus, ulkopuoli
Kukkaruukku vain sisävuori
Keskiverto 20 cm
Aseta korkeus 10 cm
Sisähalkaisija 12 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Arkkien lukumäärä 400 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Kukan väri Valkoinen
Kukka materiaali muovi-
UV -suoja Joo
Alkuperämaa Alankomaat

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!