Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Tillandsia 14 cm

Alennus
41 %
Alun perin
2,70 €
Vain tänään
1,59 € DPH: n kanssa
1,28 € ilman arvonlisäveroa
1010 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Se on erittäin mielenkiintoinen keskikokoinen Tillandsia, jolla on samettiset vihreät lehdet, joiden muotoon vaikuttaa kosteuden määrä. Hän elää epifyyttisesti ja häntä kutsutaan myös kihara näyttelijä Shirley Temple -nimiseksi Amerikassa. Jos siinä on tarpeeksi kosteutta, lehdet ovat pitkulaisia, mutta jos kosteutta puuttuu, ne kiertyvät pallomaiseksi ja lehdet ovat mielenkiintoisen aaltoilevia. Tällä tavalla voit muuttaa sen muotoa kosteuden avulla. Osa kasvaa kivillä, osa puilla. Muilla Tillandsioilla, kuten Tillandsia brachycaulos, on kiiltävät vihreät lehdet ja ne ovat peräisin metsistä, joissa sataa usein. Ne tarvitsevat enemmän kosteutta, lämpöä ja valoa, mutta eivät suoraa auringonvaloa.

Esiintyminen

Nämä ovat Tillandsias - yksisirkkaisia kasveja (biologille), jotka kuuluvat bromeliad -perheeseen. Heidän alkuperäinen alue on pääasiassa Amerikan rannikolla lännestä Kalifornian niemimaan keskustasta Etelä -Chileen ja itään Floridasta, koko Karibialta Etelä -Argentiinaan. Niitä kutsutaan myös "ilmakasveiksi", koska useimmilla niistä ei ole juuria ja ne saavat vain ilmankosteutta. Nämä ovat kasveja, jotka voivat kestää jopa pitkään ilman vettä ja kotimaassaan kuivuuden aikana siirtyä lepotilaan - eli kasvullisen rauhallisuuden tilaan, josta sade herättää ne. Ihmiset pitävät myös tästä ominaisuudestaan, koska he voivat kestää tietyn ajan ilman heidän huolenpitoaan. Tietenkin sinun on huolehdittava Tillandsiasta, mutta ei niin voimakkaasti kuin muut kasvit.

Parametrit

Keinotekoinen kasvi Tillandsia on 14 cm korkea . Varren materiaali on vihreää muovia. Lehdet on valmistettu PU -materiaalista. Ne ovat väriltään luonnollisen vihreitä ja kevyesti punaisia alemmilla lehdillä.

Kukkaruukku ei kuulu pakkaukseen, mutta Tillandsia sisältää urituskaran, jonka ansiosta voit sijoittaa sen mihin tahansa järjestelyyn tai erilliseksi koristeeksi.

Sijainti

Eteinen tai olohuone elävöittävät sinut kauniisti jopa pystysuorassa asennossa kuvakehyksessä ja tuovat siten kodin luontoon. Se erottuu myös kauniisti yhdessä koristeellisista kukkaruukkuistamme, jotka voit sijoittaa yöpöydälle tai lipastoon. Tämä Tillandsia erottuu myös hienosti lasista riippuvaan terrariumiin tai erimuotoiseen aerariumiin.

Yhdistelmä

Voit järjestää antenni Tillandia -kasvin yhdessä erilaisten mehikasvien kanssa lootuskukan , kaktusheinän tai saniaisten muodossa, jotka löydät tarjouksestamme. Erittäin moderni ja samalla mielenkiintoinen sisustus on nippu Tillandsia -palloja, jotka voit ripustaa erikseen tässä muodossa tai sijoittaa metallirenkaaseen. Tillandsia on erittäin kaunis vaikka yhdistää se luonnollista puunkuorta, johon voit sisällyttää se erillisenä kasvi- tai yhdistää sen useita.

Parametrit

Tuotekoodi 20147
Korkeus 14 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 1.5 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
Karan pituus 8 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!