Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Photinia -keinotekoinen paneeli - 50x50 cm

Alennus
41 %
Alun perin
17 €
Vain tänään
9,99 € DPH: n kanssa
8,06 € ilman arvonlisäveroa
684 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Slovakian Červienkan Photinia on tasaisesti vihreä kompakti pensas, joka kasvaa 2-3 metriin. Lehdet ovat kiiltävän tummanvihreitä. Ne ovat kauneimpia itäessään, kun nuoret lehdet muuttuvat kirkkaan viininpunaiseksi. Photinia on kirkkaan punainen photinia -lajike, jossa on pitkänomaiset lehdet. Versojen yläosat ovat kirkkaan punaisia, varsinkin varhain keväällä, joten talven jälkeen ne tuovat puutarhaan paljon väriä hyvin pian. Photinia ei putoa. Se kukkii aromaattisilla valkoisilla kukilla, jotka ovat vähemmän havaittavia. Se kasvaa noin 2-3,5 metrin korkeuteen ja leveyteen. Sopii koristepuutarhoihin hallitsevana ominaisuutena ja suojauslinjoina. Se menestyy kaikissa paikoissa. Ensimmäisinä vuosina pensas on melko ohut ja myöhemmin haarautuminen sakeutuu niin, että se on täysin läpinäkymätön.

Esiintyminen

Näiden lajien luonnollinen levinneisyys rajoittuu lämpimään Vähä -Aasiaan Himalajasta itään Japaniin ja etelään Intiaan ja Thaimaahan. Photinia on suojattava talven kylmiltä ja kuivilta tuulilta. Se suosii kosteaa, hyvin valutettua maaperää aurinkoisella paikalla. Se on pakkasenkestävä, kestää jopa -20 ° C: n lämpötiloja.

Parametrit

Keinotekoisen Photinia -paneelimme mitat ovat 50x50 cm . Se on tiheä paneeli vihreitä lehtiä, joista osa on väriltään viininpunainen. Lehdet ovat erikokoisia, mikä antaa niille tiheän luonnollisen vaikutelman. Se on valmistettu korkealaatuisesta muovista, jossa on UV-suoja , joten se sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön . Jokaisen paneelin tukikehys koostuu PE -materiaalista valmistetuista osista, joiden koko on 25x25 cm. Yksittäisiä osia on täydennetty reunoilla liitospidikkeillä, jotka helpottavat liittämistä vaadittuun kokoon. Peruspaneeli sisältää aina 4 osaa, joten tilatun paneelin koko on 50x50 cm. Jokaisen paneelin takana on muovinen ristikko, joka yksinkertaistaa asennusta sekä paneelin suoraa leikkaamista haluttuun kokoon, jota voit säätää.

Sijainti

Photinia -keinotekoinen paneeli on luonnollisen kasvillisuuden jäljitelmä, joka sopii erittäin hyvin keinotekoiseksi aidana. Toisin kuin pensasaidat, tämä on lähes huoltovapaa ja täydellinen koriste seinillesi, olitpa sitten kotona tai toimistossa. Voit myös peittää keinotekoisen suojauksen näkymän peittämiseksi esimerkiksi parvekkeella tai terassilla. Osat voidaan helposti säätää saksilla haluttuun kokoon. Osat on yhdistetty integroitujen reikien ja pidikkeiden avulla, jotta voidaan luoda äärettömän suuria vierekkäisiä pintoja. Erittäin helppo asentaa.

Yhdistelmät

Keinotekoinen paneeli sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön. Tällä paneelilla on monia käytännön etuja. Jos haluat käyttää paneelia aidana paneelin takana, suosittelemme varjostusverkon asentamista aidan läpinäkyvyyden lisäämiseksi. Voit kiinnittää Photinia -keinotekoisen paneelin seinään sisätiloissa ja lisätä muita lisättyjä kasveja. Punainen Anthurium, joka olisi erottuva elementti, erottuisi kauniisti vihreällä taustalla. Jos sinua pyydetään monipuolistamaan tätä paneelia entisestään, lisää orkideoiden ja saniaisten kukkia, tulos ylittää odotukset.

Parametrit

Tuotekoodi 30001
Leveys 50 cm
Pituus 50 cm
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!