Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen paneeli Ivy - 50x50 cm

Alennus
8 %
Alun perin
13 €
Vain tänään
11,90 € DPH: n kanssa
9,60 € ilman arvonlisäveroa
1032 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Ivy on ikivihreä kiipeilykasvi, joka ajan myötä muuttuu puumaiseksi. Se on metsäpeitteelle tyypillinen kasvi. Se on yksi vaatimattomimmista ja samalla kestävimmistä kasveista. Se ei pudota lehtiä talveksi. Siksi se on usein osa syksyn ja joulukoristeita. Etuna on, että Ivy on edelleen vihreä kasvi. Se on siten yksi halutuimmista kiipeilypuista. Creeper ivy on myös yksi parhaista ilmanpuhdistimista. Ivyin haittana on se, että se luo jatkuvasti juuria ja, jos se sijaitsee talon julkisivulla, rikkoo muurauksen. Ivy on myrkyllinen suurina annoksina. Kasvin myrkyllisin osa on marjat. Nämä ovat lintujen toimeentulon lähde. Se on koti monille hyönteislajeille.

Esiintyminen

Alkuperä ja jakelu: Ivy tulee todennäköisesti Euroopasta. Nykyään hän kasvaa Euroopassa ja Aasiassa, ja hänet on tuotu Pohjois -Amerikkaan. Se on erittäin laajalle levinnyt varjoisissa metsissä, joissa se kiipeää puunrunkoja. Hän pitää parempana puolivarjosta. Ivy viihtyy hyvin kosteassa maaperässä, jossa on runsaasti humusta. Käyttö kosmetiikassa: Kosmetiikka käyttää pääasiassa alfa-hederiinin vaikutuksia turvotuksen poistamiseen. Stabiloitu murattiuute levitetään kerman ja muun kosmetiikan muodossa.

Parametrit

Keinotekoinen Ivy -paneelimme on 50 cm leveä ja 50 cm pitkä . Se on tiheä paneeli, jossa on erikokoisia lehtiä tummaa ja vaaleanvihreää väriä. Se on valmistettu korkealaatuisesta muovista, jossa on UV-suoja , joten se sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön . Jokaisen paneelin tukikehys koostuu PE -materiaalista valmistetuista osista, joiden koko on 25x25 cm. Yksittäisiä osia on täydennetty reunoilla liitospidikkeillä, jotka helpottavat liittämistä vaadittuun kokoon. Peruspaneeli sisältää aina 4 osaa, joten tilatun paneelin koko on 50x50 cm. Jokaisen paneelin takana on muovinen ristikko, joka yksinkertaistaa asennusta sekä paneelin suoraa leikkaamista haluttuun kokoon, jota voit säätää.

Sijainti

Keinotekoinen suojaus Ivy on yksi suosituimmista keinotekoisista suojauksista. Kopiomme ansiosta matta seinä tai aita tulee erittäin mielenkiintoiseksi. Keinotekoinen suojaus on luonnollisen kasvillisuuden jäljitelmä. Toisin kuin elävät pensaat, keinotekoiset pensasaidat eivät kasva eivätkä vaadi huoltoa. Kokoonpano on hyvin yksinkertaista, yksittäiset 50 x 50 paneelit liitetään toisiinsa yhdellä napsautuksella. Voit liittää minkä tahansa pintaformaatin ja leikata sen halutun kokoiseksi kotitalouksien saksilla. Saat realistisen keinotekoisen muratin muurin räätälöitynä.

Yhdistelmät

Keinotekoinen live -paneeli Ivy on myös erittäin hyvä perusta keinotekoiselle pystysuoralle puutarhalle sisä- ja ulkotiloissa. Voit kiinnittää keinopaneelin sisätilojen seinään ja lisätä muita kasveja, jotka voit helposti kiinnittää paneeliin ja luoda siten ihanteellisen koostumuksen ideoidesi mukaan. Voit lisätä monivärisiä tai yksivärisiä kasveja, ihanteellisia ovat saniaiset tai mehikasvit, jotka voit valita laajasta valikoimastamme. Luo oma vihreä keidas kotiisi ideoidesi mukaan kauniista keinotekoisista murattipaneeleista, jotka miellyttävät sinua ympäri vuoden. Tarjoamme erilaisia keinotekoisia paneeleja ja tarjoamme sinulle myös oikeat ruuvit ja tapit verkkokaupassamme, jotta ne voidaan asentaa helposti ja oikein. Katso lisävarustesivultamme.

Parametrit

Tuotekoodi 30007
Leveys 50 cm
Pituus 50 cm
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!