Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Gardenia keinotekoinen paneeli - 50x50 cm

13,90 € DPH: n kanssa
60 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Gardenia on suosittu huonekasvi sen koristeluun ja kukkiin, joissa on voimakas jasmiinin tuoksu. Se on yksi Gardenia -suvun yleisimmin kasvatetuista lajeista. Se saapui Eurooppaan 1700 -luvun puolivälissä ja levisi nopeasti. Tuolloin hänen kukistaan tuli suosittu koriste napinläpeille. Koska se ei siedä alle 10 ° C lämpötiloja eikä lainkaan pakkasta, sitä kasvatetaan välttämättä huonekasvina tai kasvihuoneena Keski -Euroopan olosuhteissa.

Esiintyminen

Alkuperäpaikallaan Kiinassa, Japanissa, Laosissa, Thaimaassa ja Vietnamissa se on yleinen ulkokasvi. Se kasvaa kevyissä metsissä, tiheissä ja rannikkoalueiden kasvillisuuksissa merenpinnasta kukkuloille ja vuorenrinteille 1500 metrin korkeuteen asti. Alkuperäisen alueensa ulkopuolella se on levinnyt luonnossa monin paikoin, ja sitä esiintyy vaihtelevasti kaikilla mantereilla, joilla on subtrooppinen ilmasto.

Parametrit

Gardénia -paneelimme koko on 50x50 cm . Luonnonvihreät lehdet on valmistettu korkealaatuisesta muovimateriaalista, jossa on UV -suoja . Ne on viimeistelty viimeistä yksityiskohtaa myöten, painopiste oli vahvassa suonessa, joka muistutti mahdollisimman paljon oikean kasvin lehtiä. Jokaisen paneelin tukikehys koostuu PE -materiaalista valmistetuista osista, joiden koko on 25x25 cm. Yksittäisiä osia on täydennetty reunoilla liitospidikkeillä, jotka helpottavat liittämistä vaadittuun kokoon. Peruspaneeli sisältää aina 4 osaa, joten tilatun paneelin koko on 50x50 cm. Jokaisen paneelin takana on muovinen ristikko, joka yksinkertaistaa asennusta sekä paneelin suoraa leikkaamista haluttuun kokoon, jota voit säätää.

Sijainti

Gardénia -keinopaneeli on erittäin sopiva korvaus pensasaidalle, koska sen tiheyden ja UV -suojan ansiosta voit käyttää sitä ulkona . Sisätiloissa Gardénia -paneeliemme avulla luot alkuperäisen vihreän seinän, joka tuo sinulle vähän luontoa kotiisi. Nämä pystysuorat puutarhat ovat löytäneet laajan sovelluksen myös kahviloissa, hotellivastaanotoissa ja liikekeskuksissa.

Yhdistelmät

Neutraalin vihreän värin ansiosta paneelimme voidaan yhdistää käytännössä mihin tahansa. Jos päätät käyttää tätä paneelia kuvana, se näyttää erittäin vaikuttavalta saniaisten, Fitonian, värikkäiden mehikasvien tai echeverien kanssa laajasta valikoimastamme. Liitä ne vain vihreään Gardenia -paneeliin ja alkuperäinen kuva syntyy. Luovuudellasi ei ole rajoja.

Parametrit

Tuotekoodi 30006
Leveys 50 cm
Pituus 50 cm
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!