Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Laurel keinotekoinen paneeli - 50x50 cm

Alennus
9 %
Alun perin
12 €
Vain tänään
10,90 € DPH: n kanssa
8,79 € ilman arvonlisäveroa
1341 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Laurel tai Laurel on Laurel -perheen ikivihreä puu tai pensas. Se tulee lämpimiltä alueilta. Lehdet ovat suhteellisen kovia, nahkaisia, pitkänomaisia, suikeita tai soikeita. Ne ovat 10-50 mm pitkiä ja 20-50 mm leveitä. Niissä on kohotetut ja tyypillisesti aaltoilevat reunat. Lehtien kasvot ovat tummempia kuin kääntöpuoli. Se kukkii maaliskuusta huhtikuuhun, siinä on valkoisia, keltaisia tai sinipunaisia kukkia. Se on hieman aromaattinen, maku katkera tai kuuma.

Esiintyminen

Laurel -puu kasvaa alun perin Välimeren itäosassa, mutta sitä on pitkään kasvatettu Pohjois -Euroopassa ja Amerikassa. Hänestä tuli kreikkalaisten ja roomalaisten viisauden ja kirkkauden symboli, joka kruunasi kuninkaita, runoilijoita, olympiavoittoja ja voitokkaita kenraaleja seppeleillä hänen sileistä nahkaisista lehdistään. Vaikka Laurel -lajikkeita on useita, keittiössä käytetään vain tuoreita ja kuivattuja lehtiä Laurus nobilis.

Parametrit

Laurel -paneelimme koko on 50x50 cm , se on valmistettu korkealaatuisesta muovimateriaalista, jossa on UV -suoja . Tämän paneelin lehdet ovat pilkkuja tummasta vaaleanvihreään, mikä lisää niiden houkuttelevaa ulkonäköä. Jokaisen paneelin tukikehys koostuu PE -materiaalista valmistetuista osista, joiden koko on 25x25 cm. Yksittäisiä osia on täydennetty reunoilla liitospidikkeillä, jotka helpottavat liittämistä vaadittuun kokoon. Peruspaneeli sisältää aina 4 osaa, joten tilatun paneelin koko on 50x50 cm. Jokaisen paneelin takana on muovinen ristikko, joka yksinkertaistaa asennusta sekä paneelin suoraa leikkaamista haluttuun kokoon, jota voit säätää.

Sijainti

UV -suojan ansiosta keinotekoinen Vavrín -paneelimme voidaan sijoittaa sekä sisä- että ulkotiloihin . Jos päätät sijoittaa sen sisätiloihin, paneelimme voidaan sijoittaa helposti seinälle ja täyttää siten tyhjä tila kotona tai parvekkeella. Mutta jos sinulla on puutarha, voit käyttää sitä suojan riittävänä korvaajana. Pystysuora seinä ei ole vain seinää vasten, vaan usein myös tilaan, esimerkiksi sen optista jakoa varten.

Yhdistelmät

Kaipaatko elävää vihreää seinää etkä voi tehdä sitä? Meillä on yksinkertainen ratkaisu sinulle. Keinotekoisen paneelimme Vavrín avulla voimme toteuttaa unelmasi. Se erottuu erittäin kauniisti lehtineen eri vihreissä sävyissä, tai on mahdollista sisällyttää useita kasvilajeja, joissa on värikkäämpiä lehtiä, esim. Calladiumin, Dieffenbachian tai Fitonian avulla saat ainutlaatuisen taustan sisustukseesi.

Parametrit

Tuotekoodi 30003
Leveys 50 cm
Pituus 50 cm
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!