Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen paneeli Buxus - 50x50 cm

Alennus
39 %
Alun perin
15 €
Vain tänään
9,09 € DPH: n kanssa
7,33 € ilman arvonlisäveroa
626 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Evergreen boxwood on lehtipuinen pensas, jota on kasvatettu suuria määriä monissa linnan puutarhoissa tai puistoissa. Se kasvaa hitaasti, mutta ajan myötä se voi kasvaa 6 metrin korkeuteen. Sen vihreät oksat ovat kasvaneet vastakkaisilla, munanmuotoisilla lehdillä. Lehdet ovat pieniä, sileitä ja nahkaisia. Varhain keväällä lehtien akseleihin muodostuu keltaisten kukkien palloja, joilla ei ole kruunua. Buxus on yksitoiminen kasvi, sillä samassa kasvissa kasvaa uros- ja naaraskukkia. Naaraskukat asetetaan oksille urosten yläpuolelle ja hedelmöityksen jälkeen ne muodostavat pieniä hedelmiä - kapseleita. Buxus on myrkyllinen kasvi. Varsinkin nuorten kasvien lehtiä voidaan erehtyä pitämään karhunpentujen tai karpaloiden lehdinä.

Esiintyminen

Evergreen boxwood on alkuperäinen kasvi Välimeren alueelta, josta viljelijät ovat levittäneet sen muualle maailmaan. Vuosisatojen ajan on käytetty sen laadukasta puuta, joka on valkoista tai vaaleankeltaista, kovaa, raskasta ja hienorakenteista.

Parametrit

Keinotekoinen Buxus -paneelimme, jonka mitat ovat 50x50 cm, on valmistettu laadukkaasta muovista, jossa on UV -suoja . Sen pienet lehdet ovat väriltään tummanvihreitä ja päistä jopa kelta-vihreitä, mikä antaa sille mielenkiintoisen värikkään ilmeen. Jokaisen paneelin tukikehys koostuu PE -materiaalista valmistetuista osista, joiden koko on 25x25 cm. Yksittäisiä osia on täydennetty reunoilla liitospidikkeillä, jotka helpottavat liittämistä vaadittuun kokoon. Peruspaneeli sisältää aina 4 osaa, joten tilatun paneelin koko on 50x50 cm. Jokaisen paneelin takana on muovinen ristikko, joka yksinkertaistaa asennusta sekä paneelin suoraa leikkaamista haluttuun kokoon, jota voit säätää.

Sijainti

Voit asentaa paneelin parvekkeelle tai aidalle ja luoda siten miellyttävän näytön esimerkiksi häiritsevältä kadulta. Keinotekoisen suojauksen etuna on erittäin realistinen muotoilu, joka on usein tunnistamaton alkuperäisestä, erittäin yksinkertainen asennus olemassa olevaan verkkoon tai seinään ja käytännössä ilman jälkikäsittelyä.

Yhdistelmät

Keinotekoiset boxwood -paneelit voidaan kiinnittää koristeellisesti seinään sisätiloissa. Voit täydentää niitä eri mehevillä tai saniaisilla. Tämän ansiosta voit helposti luoda kuvan, joka on täynnä vehreyttä, joka ei pääse näkemään.

Parametrit

Tuotekoodi 30000
Leveys 50 cm
Pituus 50 cm
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!