Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen lehtipaneeli Cherry - 50x50cm

Alennus
41 %
Alun perin
22 €
Vain tänään
12,90 € DPH: n kanssa
10,40 € ilman arvonlisäveroa
1 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Keinotekoinen kirsikka -aita sopii yksityisyyteen aidoilla tai parvekkeiden verhoukseksi ja istumapaikaksi jossain ulkona. Aita sopii myös kokonaisten seinien peittämiseen. Kattorakenteet, kuten jäähdytyslaitteet, voidaan piilottaa paneelien taakse yhtä helposti kuin muut ruma pinnat. Koska paneeli on säänkestävä ja ennen kaikkea pakkasenkestävä, mikään ei estä sen käyttöä ympäri vuoden. (Valmistettu säänkestävästä muovista (polyblend).) 1 m²: n alueelle tarvitaan noin 4 paneelia. Koska takana oleva paneeli oli valmistettu hienosta muoviverkosta, se voidaan helposti kiinnittää tai tarvittaessa vähentää leikkaamalla. Paneelien kaikissa päissä on napsautusliitokset, joten ne voidaan helposti asentaa mille tahansa pinnalle. Paneelin koko on 50x50 cm ja paino 500-600 g.

Parametrit

Tuotekoodi 4893
Korkeus 50 cm
Päättäväisyys sisustus, ulkopuoli
Leveys 50 cm
Lehtien väri vihreä
UV -suoja Joo
Alkuperämaa Saksa

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!