Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen paneeli Rosemary - 50x50 cm

13,90 € DPH: n kanssa
947 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Rosmariini kuuluu Lamiaceae -perheeseen ja on pitkään ollut tärkeä lääkekasvi. Rosmariinilehdistä valmistettua teetä käytettiin kerran rauhoittamaan hermoja ja vahvistamaan muistia, ja lehtiä käytetään myös hajuvedessä ja gastronomiassa. Vuodesta 1584 lähtien rosmariinia on käytetty symbolina muistettaessa tärkeitä tapahtumia, kuten hautajaisseremonioita ja häitä. Rosmariini on aina tiheästi haarautunut vihreä pensas, joka kasvaa 75-150 cm korkeaksi. Siinä on pieniä vaaleanpunaisia tai sinivioletteja kukkia, jotka kasvavat lehtien urasta. Se kukkii kesäkuusta elokuuhun, joskus toisen kerran alkusyksystä. Sen lyhyet ja kapeat kirkkaan vihreät lehdet muistuttavat neulaa. Ne ovat lineaarisia, harmaa-harmaita selässä, tummanvihreitä kasvoissa. Murskattaessa sormet haisevat voimakkaasti.

Esiintyminen

Vaikka rosmariini tuli alun perin Välimeren alueelta, sitä kasvatetaan nyt muualla maapallollamme koriste- tai lääkekasvina ja mausteena.

Rosmariinia alettiin kasvattaa Euroopassa 1500 -luvulla. Sitä käytettiin suitsukkeena ja siitä valmistettiin tuoksuja ja öljyjä. Keskiajalla se oli neitsyyden symboli ja myöhemmin siitä tuli rakkauden ja uskollisuuden symboli. Nämä olivat tärkeimmät syyt siihen, miksi rosmariini on osa hääkoristeita, vaikka nykyään sulka on kiinnitetty. Rosemaryn historia juontaa juurensa ennen Shakespearaa. Muinaiset egyptiläiset, roomalaiset ja kreikkalaiset pitivät sitä pyhänä yrttinä, ja sitä käytettiin yleisesti ilman puhdistamiseen ja sairauksien leviämisen estämiseen.

Parametrit

Keinotekoinen paneelimme Rosemary on kaunis luonnollinen vihreä väri, jonka mitat ovat 50x50 cm . Sen oksat, joissa on pienet lehdet, on valmistettu korkealaatuisesta muovimateriaalista, jossa on UV -suoja . Se näyttää erittäin ilmavalta. Jokaisen paneelin tukikehys koostuu PE -materiaalista valmistetuista osista, joiden koko on 25x25 cm. Yksittäisiä osia on täydennetty reunoilla liitospidikkeillä, jotka helpottavat liittämistä vaadittuun kokoon. Peruspaneeli sisältää aina 4 osaa, joten tilatun paneelin koko on 50x50 cm. Jokaisen paneelin takana on muovinen ristikko, joka yksinkertaistaa asennusta sekä paneelin suoraa leikkaamista haluttuun kokoon, jota voit säätää.

Sijainti

Keinotekoinen Rozmarín -paneeli on myös erittäin hyvä perusta keinotekoiselle viheriölle sisä- ja ulkotiloihin . Hän on loistava apu uteliaiden naapureiden edessä. Voit asentaa paneelin parvekkeelle tai aidalle ja luoda siten miellyttävän näytön häiritsevältä kadulta. Keinotekoisen suojauksen etuna on erittäin realistinen muotoilu, joka on usein tunnistamaton alkuperäisestä, erittäin yksinkertainen asennus olemassa olevaan verkkoon tai seinään ja käytännössä ilman jälkikäsittelyä.

Yhdistelmät

Keinotekoiset rosmariinipaneelit voidaan kiinnittää koristeellisesti seinään sisätiloissa. Täydennä niitä muilla kasveilla, kuten eri sukulenttilajeilla , saniaisilla tai kukkivilla kasveilla, kuten ruusut , petuniat , luodaksesi kauniin kuvan, joka houkuttelee jokaisen silmän.

Parametrit

Tuotekoodi 30005
Leveys 50 cm
Pituus 50 cm
UV -suoja Joo

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!