Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen lehtipuulevy Buxus - 50x50 cm

Alennus
39 %
Alun perin
15 €
Vain tänään
9,09 € DPH: n kanssa
7,33 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Keinotekoinen puksipuu 50 x 50 cm on yksi Alankomaiden ja Belgian myydyimmistä keinotekoisista suojauksista. Se on valmistettu korkealaatuisesta muovista, ja siinä on patentoitu Nano-UV-esto. Värit pysyvät kauniina vihreinä ulkona auringossa vähintään 8 vuotta. Lehdet ovat erittäin joustavia ja oikeassa muodossa. Aita on suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön. Tämä karkea tumma aita koostuu 4 senttimetrin pituisista oksista. Näiden lehtien halkaisija on 1 senttimetri, ja niiden päissä on vaaleanvihreä täplä. Lehdissä on luonnollinen vilja, ne on valmistettu erikokoisina ja eri vihreissä sävyissä. Keinotekoinen suojaus: Voit käyttää tätä keinotekoista aitaa myös seinäkoristeena tai kattaa näkymän terassilla. Aita vaatii vähäistä huoltoa. Kokoonpano on hyvin yksinkertaista - yksinkertainen napsautus mattojen osista 50 x 50 cm toisiaan kohti. Voit leikata aidan haluttuun kokoon. Keinotekoiset matot voidaan napsauttaa paikalleen ilman työkaluja ja kiinnittää mihin tahansa haluttuun pintaan. Näin saat kauniin vihreän seinän mukautetusta suojauksesta. Kierrä aita haluamaasi kokoon ja kokoon missä tahansa ruuveilla missä haluat. Voit helposti tilata värillisen ruuvin koon ja tyypin verkkokaupastamme. Voit myös kiinnittää keinotekoisia mattoja sisätilojen seinään. Buxus -keinotekoinen aita on hieman tumma ja voit kiinnittää sen koristeellisesti seinään sisätiloissa ja täydentää sitä muilla lisättyillä kasveilla. Aita on erityisesti varustettu tulenkestävällä materiaalilla. Lehdet ja matto keinotekoisesta pensasaidasta on valmistettu kestävästä palonestoaineesta. Tämä ei päde kyllästettyyn keinotekoiseen suojaukseen, joka ruiskutetaan sitten palonestoaineella. Tulenkestävä kangas pesee sadesuihkun lehdistä. Boxwood koostuu oksista, joiden pituus on 4 cm. Näiden lehtien halkaisija on 1 cm, ja niiden päissä on vaaleanvihreä täplä. Lehdissä on luonnollinen vilja, ne on valmistettu erikokoisina ja eri vihreissä sävyissä. Kaikki tämä johtaa erittäin realistiseen ilmeeseen. Matto voidaan kiinnittää tiiviisti seinään. Voit kiinnittää keinotekoisen suojauksen mihin haluat. (seinät, katto, kaltevat katot ja jopa pyöreät pinnat) Aidalle on ominaista korkea UV -säteilyn kestävyys ja 99% lehtitiheys. Kaunis vihreä väri takaa maton täydellisen todellisen vaikutuksen. Valmistukseen käytettiin yhtä arkin tyyppiä.

Parametrit

Tuotekoodi 7345
Alkuperämaa Alankomaat

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!