Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Varastossa tekonurmi

Valitse mielenkiintoiseen vihreään sisustukseemme sopiva upeasta tekonurmi- ja tupsuvalikoimastamme. Anna kotisi loistaa tekonurmellamme ja tupsuillamme. Tarjoamme sinulle erikoistarjouksia edulliseen hintaan. Keinotekoinen ruoho ja tupsut on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja uusittu pienintä yksityiskohtaa myöten. Et todellakaan tiedä eroa eläviin. Valikoimastamme löytyy kukkiva tai ei-kukkiva tekonurmi ja tupsut. Laita ne mukaviin koristeruukkuihin tai koristeiksi ideasi mukaan. Näiden keinotuppien ja ruohojen etuna on kauneutensa lisäksi se, että voit helposti lähteä pidemmäksikin aikaa, mutta ne ovat aivan yhtä kauniita saapuessasi, ilman mitään hoitoa. Älä epäröi, säästä ensimmäisenä, valitse laajasta valikoimastamme, varastot ovat vähissä!

Korkein alennus maassa €
Filter

Etkö löytänyt etsimääsi?

Etkö osaa päättää, minkä sisustuksen valitset sisustukseesi? Luota asiakkaisiimme, jotka ovat jo valinneet sinulle suosituimmat tekoruohot ja -pakkarit .

Haluatko tietää, mistä tuotteista asiakkaamme ovat eniten kiinnostuneita? Tässä on luettelo myydyimmistä tekonurmeistamme ja tupsuistamme.

Etkö löytänyt etsimääsi? Pyydä neuvoja asiakkailtamme ja tutustu parhaiten arvioituihin tekonurmeihimme ja tupsuihin.

Budjettisi on pienempi, mutta haluaisit silti kaunistaa sisustustasi? Meiltä löydät varmasti jotain halvimmista tekonurmista ja tupsuista.

Kärsitkö ylellisyydestä ja premium-laadusta? Valitse jotain ylimääräistä kalleimmista tekonurmistamme ja tupsuistamme.

Oletko aina kiinnostunut jostain uudesta tarjouksestamme? Kukaan ei voi todella vastustaa uusimpia keinotekoisia ruohojamme ja paakkujamme .

Etsitkö hyvää tarjousta ja haluat säästää? Katso alennetut tekonurmemme ja tupsut erikoishinnoin.