Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Tekonurmi Buchananin viininpunainen sara 150 cm

Alennus
40 %
Alun perin
80 €
Vain tänään
47,90 € DPH: n kanssa
38,63 € ilman arvonlisäveroa
106 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Buchananovan osteri on monivuotinen kasvi, ruoho, luokiteltu perheeseen. Monivuotinen tuuhea ruoho, joka kasvaa 30-60 cm. Lehdet ovat ohuita, tyypillisesti kanelinvärisiä, hienoja, karvaisia, joskus päässä kiertyneitä. Laji on tuulenpitävä. Kukinta-aika on kesäkuusta elokuuhun. Kukinto on huomaamaton korva. Buchananin osteri vaatii auringonpaistetta tai osittaista varjoa, hiekkaista, savimaista tai savimaista läpäisevää maaperää. Korkeampi kosteus on yleistä alkuperäisessä ympäristössä.

Esiintyminen

Laji esiintyy luonnossa Uudessa-Seelannissa. Se kasvaa enimmäkseen purojen ja jokien reunoilla. Sitä kasvatetaan koristekasvina Euroopassa ja Slovakiassa. Ne säilyttävät houkuttelevan ulkonäkönsä myöhään talveen, minkä vuoksi niistä tulee yhä enemmän osa puutarhojamme.

Parametrit

Meidän tekonurmi Buchanan's Burgundy kukkaruukku mukaan lukien on 145 cm korkea. Se toimitetaan muovisessa peruskukkaruukussa, jonka korkeus on 14 cm ja halkaisija 17,50 cm. Itse kasvi on noin 130 cm korkea. Lehdet ovat miellyttävän viininruskeita, muovista valmistettuja. Se antaa erittäin tiheän vaikutelman, eikä sitä voi erottaa elävästä kasvista. Ruoho on suunniteltu sisätiloihin.

Sijainti

Korkea ruoho on vaihtoehto ihmisille, jotka pitävät elävästä sisustuksesta, mutta heidän ongelmansa on, että he eivät pysty huolehtimaan niistä. Tekonurmella on erittäin kirkas värimaailma, joten se jäljittelee täydellisesti luonnollista kasvillisuutta. Tekokoristeruoho ei vaadi erityistä hoitoa ja on helppo puhdistaa. Ne palvelevat useita vuosia ja tuovat kotiisi miellyttävän tunnelman. Nämä modernit koristekasvit tuovat viehätysvoimaa olohuoneeseen, keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Korkea ruoho on erityisen suosittu sisustussisustusten joukossa ja siitä tulee usein pysyvä ja erittäin suosittu osa toimistoja, ravintoloita ja hotelleja.

Yhdistelmät

Tekonurmeamme käytetään usein pasianssina, mutta myös ryhmäkäyttöön. Sen erittäin voimakkaat kontrastit harmonisoituvat kauniisti hopealehtisten ja viherlehtisten ruohojen kanssa. Se erottuu yhdessä mm. kiinalaisella vaaleanvihreällä koristeella, mutta myös muilla koristeruohoilla, joilla luot kauniin sisustuksen, joka voi hengittää sisustukseen miellyttävän tunnelman, vaikka odotatkin. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20284
Korkeus 130 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 14 cm
Sisähalkaisija 17.52 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri viininpunainen
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!