Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Uusin tekonurmi

Katso uutisemme. Muutama vuosi sitten ei ollut paljon kiinnostusta keinokasveja kohtaan, koska ne näyttivät erittäin halvoilta ja tahmeilta. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet ja nykyään keinokasvit ovat erittäin suosittuja lähinnä niiden yksityiskohtaisen uudelleenkäsittelyn ja paljon parempien materiaalien käytön ansiosta. Joka vuosi käytetään yhä enemmän materiaaleja ja keinotekoiset kasvit sekä keinotekoiset ruohot ja tuput kehittyvät siten yhä monimutkaisemmiksi. Et usein enää erota niitä elävistä kasveista. Keinoruohomme ja -tuppimme elävöittävät kotiasi ja elävää. Katso, mitä uusimpia tuotteita meillä on sinulle ja hienosäädä kotisi tai toimistosi juuri sinun ideoidesi mukaan. Täydennämme säännöllisesti valikoimaamme uutisilla keinokasvien maailmasta. Anna sisustuksellesi ripaus nykyaikaisuutta ja tyyliä seuraamalla aina uusimpia trendejä uusimmalla tekonurmellamme ja eri lajikkeillamme.

Viimeisin
Filter

Etkö löytänyt etsimääsi?

Etkö osaa päättää, minkä sisustuksen valitset sisustukseesi? Luota asiakkaisiimme, jotka ovat jo valinneet sinulle suosituimmat tekoruohot ja -pakkarit .

Haluatko tietää, mistä tuotteista asiakkaamme ovat eniten kiinnostuneita? Tässä on luettelo myydyimmistä tekonurmeistamme ja tupsuistamme.

Etkö löytänyt etsimääsi? Pyydä neuvoja asiakkailtamme ja tutustu parhaiten arvioituihin tekonurmeihimme ja tupsuihin.

Budjettisi on pienempi, mutta haluaisit silti kaunistaa sisustustasi? Meiltä löydät varmasti jotain halvimmista tekonurmista ja tupsuista.

Kärsitkö ylellisyydestä ja premium-laadusta? Valitse jotain ylimääräistä kalleimmista tekonurmistamme ja tupsuistamme.

Etkö voi päättää suuresta määrästä tuotteitamme? Tarjoamme sinulle varastossa tekonurmikkeita parhaaseen hintaan.

Etsitkö hyvää tarjousta ja haluat säästää? Katso alennetut tekonurmemme ja tupsut erikoishinnoin.