Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen ruoho Perovec psiarkovitý roz pink 105 cm

Alennus
40 %
Alun perin
98 €
Vain tänään
58,90 € DPH: n kanssa
47,50 € ilman arvonlisäveroa
170 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Perovec psiarkovitý on monivuotinen heinäheimo Lipnicovovitý. Perovec psiarkovitý on monivuotinen, kasvaa tiheissä möykkyissä. Se voi kasvaa 30-120 cm korkeaksi. Lehdet ovat vihreitä, kiiltäviä, kokonaisia, yhdensuuntaiset suonet, joiden pituus on 10–80 cm. Kukinto on aluksi kellanvihreä, myöhemmin paikoin tummanvioletti. Se kukkii ja kantaa hedelmää elokuusta marraskuuhun. Perovecia kasvatetaan yleisesti modernina koristenurmikkeena, joka soveltuu erilaisiin monivuotisiin penkkeihin. Se on maaperälle vaatimaton, runsain kukkii aurinkoisella paikalla. Perovce loistaa koristekukinnoissa, liikkuu tuulessa, mikä tuo puutarhoihin dynaamisuutta. Kuivana syyskautena ruoho on suositeltavaa sitoa tiukasti langalla ja olla leikkaamatta sitä, mikä estää talvisateiden tunkeutumisen tupsun keskelle eikä siten aiheuta kasvin mätää. Keväällä leikkaamme ruohon kuivan osan noin 5 cm maanpinnasta.

Esiintyminen

Perovec psiarkovitý tulee Aasiasta ja Australiasta, ja sitä kasvatetaan Tšekin tasavallassa koristeruohona. Perovec oli alun perin laajalle levinnyt Aasian ja Australian alueilla. Se kasvaa niityillä. Pakkaskestävyyden vuoksi sitä on tarjottu koristekasvina 1900-luvun toiselta puoliskolta lähtien.

Parametrit

Meidän tekonurmimme Perovec psiarkovitý on 105 cm korkea kukkaruukku mukaan lukien. Se toimitetaan muovisessa peruskukkaruukussa, jonka halkaisija on 18 cm ja korkeus 16 cm. Tämä tekonurmi sopii sisätiloihin, jotka kaunistavat ympäristöäsi. Tämä tekonurmi on väriltään vihreänharmaa ja sen 20 cm:n kukat ovat kärjestä valkoisia ja väriltään vaaleanpunaisia.

Sijainti

Keinotekoinen Perovecin koiran pinkki on loistava banneri toimistollesi tai vastaanottotiloillesi. Yksinkertaisista ja tyylikkäistä ruohotupsuista on tullut välttämättömyys jokaisessa modernissa laitoksessa. Laadukkaan ja luonnollisen ulkonäön sekä monipuolisten käyttömahdollisuuksien ansiosta tästä Perovecistä tulee kestävä suosikkielementti ympärivuotiseen sisustukseen.

Yhdistelmät

Keinotekoinen ruoho Perovec psiarkovitý täyttää täydellisesti kaikki kuurot tilat tai peittää sisätilojen puutteet. Yhdistelemällä useita kappaleita saat kauniin seinän jakamaan huoneen, jonka kauneuden korostamiseksi suosittelemme valitsemaan suurempikokoisen kukkaruukun, betonin tai rottinkin. Löydät verkkosivuiltamme laajan valikoiman kukkaruukkuja ja koristeruohoja.

Parametrit

Tuotekoodi 20281
Korkeus 105 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 16 cm
Sisähalkaisija 18 cm
Lisää materiaalia muovi-
Levymateriaali muovi-
Kukkien määrä 11 ks
Lehtien väri vihreä, Valkoinen
Kukan väri Valkoinen, vaaleanpunainen
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!