Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Myydyin tekonurmi

Mikä teki asiakkaisiimme vaikutuksen tekonurmessamme ja möhkäleissämme, kun heidät on arvioitu myydyimmäksi? Ehkä jokaisella tekonurmella ja kimppulla on aito ulkonäkö, mikä tekee niistä todella realistisia. Valitse laajasta tuotevalikoimastamme omien ideoiden ja mieltymystesi mukaan. Valitse yksinkertainen kukkiva tai kukkimaton tekonurmi ja tupsut ja tuo harmoniaa kotiisi. Investoi tekonurmeihimme ja parhaaseen laatuun ja tietysti edullisimpaan hintaan. Valitse kaunein tekonurmi tai nippu myydyimpien ja kysytyimpien tuotteiden kategoriastamme asiakkaidemme valinnan mukaan. Kukapa ei haluaisi parasta? Siksi tuomme sinulle tilauksen myydyimmistä tekonurmeistamme ja tupsuistamme yhdessä paikassa. Lopullinen valinta on sinun. Tule valitsemaan kanssamme.

Myydyimmät
Filter

Etkö löytänyt etsimääsi?

Etkö osaa päättää, minkä sisustuksen valitset sisustukseesi? Luota asiakkaisiimme, jotka ovat jo valinneet sinulle suosituimmat tekoruohot ja -pakkarit .

Etkö löytänyt etsimääsi? Pyydä neuvoja asiakkailtamme ja tutustu parhaiten arvioituihin tekonurmeihimme ja tupsuihin.

Budjettisi on pienempi, mutta haluaisit silti kaunistaa sisustustasi? Meiltä löydät varmasti jotain halvimmista tekonurmista ja tupsuista.

Kärsitkö ylellisyydestä ja premium-laadusta? Valitse jotain ylimääräistä kalleimmista tekonurmistamme ja tupsuistamme.

Oletko aina kiinnostunut jostain uudesta tarjouksestamme? Kukaan ei voi todella vastustaa uusimpia keinotekoisia ruohojamme ja paakkujamme .

Etkö voi päättää suuresta määrästä tuotteitamme? Tarjoamme sinulle varastossa tekonurmikkeita parhaaseen hintaan.

Etsitkö hyvää tarjousta ja haluat säästää? Katso alennetut tekonurmemme ja tupsut erikoishinnoin.