Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen ruoho Perovec psiarkovitý ruskea 105 cm

Alennus
40 %
Alun perin
98 €
Vain tänään
58,90 € DPH: n kanssa
47,50 € ilman arvonlisäveroa
170 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Kasvi on lämpimänä vuodenaikana koristeruohoa, joka kasvaa yleensä viehättävinä 120 cm korkeina ja 30 cm leveinä möhkyinä. Sille on ominaista kapeat, keskipitkän tai tummanvihreät lehdet kesällä, jotka muuttuvat kullankeltaisiksi syksyllä ja haalistuvat beigeiksi syksyn lopussa. Lehdet pysyvät yleensä houkuttelevina läpi talven. Silmiinpistävät, hopeasta vaaleanpunaisen valkoiseen, harjakset, harjakset kukkakorvat, kuten siveltimet pulloissa, kaareutuvat kesän lopulla möhkäleestä ulospäin kuin suihkulähteestä roiskuva vesi (siis yleinen nimi "suihkulähderuoho"). Kuivana syyskautena ruoho on suositeltavaa sitoa tiukasti langalla ja olla leikkaamatta, mikä estää talvisateiden tunkeutumisen tupsun keskelle eikä siten aiheuta kasvin mätänemistä. Puutarhaviljelyssä on saatavilla monia lajikkeita.

Esiintyminen

Koira tulee Aasiasta ja Länsi-Australiasta. Se kasvaa niityillä. Maassamme sitä kasvatetaan koristeruohona. Se on miellyttävä monivuotisen kukkapenkin värimaailma. Se kuuluu kuitenkin yksivuotisten tai kaksivuotisten kasvien joukkoon, eikä se talvehti maassamme alle -5 °C:n lämpötiloissa.

Parametrit

Meidän tekonurmimme Perovec psiarkovitý on 100 cm korkea kukkaruukku mukaan lukien. Se toimitetaan muovisessa peruskukkaruukussa, jonka halkaisija on 18 cm ja korkeus 16 cm. Sen tummat on maalattu tummiksi ja vaaleiksi. Kasvi sisältää 10 ruskeaa kukkaa, joiden pituus on 20 cm. Tämä tekonurmi sopii sisätiloihin tai suojattuun ulkotiloihin huonoilta sääolosuhteilta.

Sijainti

Keinotekoinen Perovec-koiraruskeamme on loistava banneri kotiisi tai toimistoosi. Yksinkertaisista ja tyylikkäistä ruohotupsuista on tullut välttämättömyys jokaisessa modernissa laitoksessa. Laadukkaan ja luonnollisen ilmeensä sekä monipuolisten käyttömahdollisuuksiensa ansiosta tästä Perovecistä tulee kestävä ja suosittu elementti ympärivuotiseen sisustukseen.

Yhdistelmät

Sisustuksen koristelu koristeruohoilla on kirjaimellisesti iloa. Se sopii mainiosti yhdistettäväksi minkä tahansa kasvin, Monsterin, Shovelin tai Palm Arecan kanssa ja mukavaan tuoliin, jota ympäröi vihreä keidas sisätiloissasi, josta löydät aikaa itsellesi lukemiseen, musiikin kuunteluun ja meditaatioon. Mainittujen kasvien täydellisyys korostaa oikean koristeellisen kukkaruukun valintaa, joka sopii myös sisustukseen. Löydät kaikki nämä tuotteet verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20280
Korkeus 105 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Keskiverto 26 cm
Aseta korkeus 16 cm
Sisähalkaisija 18 cm
Lisää materiaalia muovi-
Levymateriaali muovi-
Kukkien määrä 11 ks
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!