Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinohöyhennurmivoide 120 cm

Alennus
40 %
Alun perin
73 €
Vain tänään
43,90 € DPH: n kanssa
35,40 € ilman arvonlisäveroa
110 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Yksi monivuotisten viljakasvien edustajista on höyhenruoho.

Kasvi saavuttaa 40-100 cm. Se eroaa vihreä-harmaista kiinteistä lehdistä, jotka ovat putken muodossa. Karvamarkiisin keskipituus on noin 16 cm. Kasvi kukkii toukokuusta kesäkuuhun.

Se eroaa pystyssä olevasta varresta ja kapeista lehdistä sitä pitkin. Raidalliset korvat voivat olla jopa 25 mm korkeat. Ruoho leviää luonnollisesti, mikä tarkoittaa, että tuuli kantaa siemeniä suhteellisen pitkiä matkoja. Pimeässä, kasteen kanssa, höyhenruoho sulkeutuu. Kierteinen alempi polvi avautuu ja kallistaa varren maahan. Auringonnousun myötä se palaa alkuperäiseen tilaansa, mutta ei nouse maasta. Tämä johtuu siitä, että alustassa on harjaksia, jotka tarttuvat maan pintaan.

Korkeudet

Kasvi löytyy kivisistä, aroista ja kivisistä paikoista Euroopassa, Kaukasuksella, Aasiassa ja Länsi-Siperiassa. Ruoho kasvaa enintään 70 cm korkeaksi. Sillä on tummanvihreät lehdet ja höyhenmarkiisit ovat pituudeltaan noin 30 m. Höyhenet ovat noin 30 mm pitkiä.

Kaunein höyhenruoho on monivuotinen viljakasvi (Bluegrass). Se voi "kiivetä" vuorten ylävyöhykkeelle. Kestää lämpötilan pudotuksen -23:een.

Parametrit

Keinohöyhenruohomme on 120 cm korkea, mukaan lukien muovinen peruskukkaruukku, jossa se toimitetaan. Sen lehdet on valmistettu laadukkaasta muovista ja eroavat paitsi eri korkeuksista myös väristä. Vaaleanvihreät lehdet vuorottelevat viininpunaisen kanssa, mikä lisää sen eksklusiivisuutta. Kauneuden kruunu on viisi vartta, joissa on kermanvärisiä höyhenluutoja, joiden pituus on 20 cm. Suosittelemme tekohöyhennurmikkeen sijoittamista sisätiloihin tai suojattuihin paikkoihin ulkona.

Sijainti

Keinotekoisesta höyhenruohosta tulee erottuva elementti sisustuksessasi. Täytät sillä tyhjän tilan tai peität olohuoneesi, makuuhuoneesi tai käytäväsi puutteet. Tämä koristelu on erittäin suosittu ravintoloissa täydentämään tilaa. Pasianssina se erottuu erittäin kauniisti parvekkeella, jos se on esimerkiksi lasitettu. Se on ihanteellinen, jos haluat luoda huoneen väliseinän.

Yhdistelmät

Se laskeutuu erittäin hyvin muiden ruohojen tai saniaisten seurassa. Se erottuu joukosta myös kauniilla keinotekoisella puulla, kuten Fikus, Draceny, mutta myös Monsterilla. Tällä yhdistelmällä viihdyt kotisi, ravintola-alueen tai kauniin vihreän rauhan keitaan hyvinvointiin. Yksivärinen kukkaruukku sopii tähän tekohöyhennurmeen. Oikein valittu kukkaruukku voi korostaa Feather Grassin kauneutta sekä yleistä sisustusta, johon tämä kasvi sijoitetaan.

Löydät mainitut tuotteet verkkokaupastamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20279
Korkeus 110 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 12.5 cm
Sisähalkaisija 15 cm
Levymateriaali muovi-
Kukkien määrä 5 ks
Lehtien väri vihreä, viininpunainen
Kukan väri kermainen
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!