Ota meihin yhteyttä info@hk-green.sk

Keinotekoinen kasvi Aloe 13,5 cm

3,39 € DPH: n kanssa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
Sinun talollasi tiistai 26. lokakuuta

Kuvaus

Ominaisuudet

Aloe on mehukas kasvi asfodeliperheestä, joka kasvaa subtrooppisilla ja trooppisilla alueilla. Se on vaatimaton kasvi, samanlainen kuin kaktus. Siinä on paksut lehdet ja ohuet reunat. Tämän kasvin elävä veri on lehtien sisällä oleva geeli, joka on runsaasti ravinteita. Lehdet ovat väriltään vihreitä-harmaanvihreitä. Joillakin lajeilla on valkoisia täpliä reunoilla. Se kasvaa metrin korkeuteen lajista riippuen. Sitä käytetään pääasiassa terveydenhuollossa, kosmetiikassa, mutta myös asunnon sisustamisessa.

Esiintyminen

Sitä esiintyy trooppisissa maissa. Tämän kasvin kotimaa on Arabian niemimaa, Kanariansaaret, Pohjois -Afrikka ja sieltä se on levinnyt kuivaan ilmastoon ja Eurooppaan. Sitä voidaan kasvattaa kotona, kasvi on helppo kastaa. Vain kaksi tai kolme kertaa viikossa. Ei ole hyvä altistaa sitä auringonvalolle heti, se on tehtävä vähitellen. Kasvin on totuttava siihen. Talvella kastelua on rajoitettava, sitä kastellaan vasta, kun lehtien päät ovat pehmenneet. Kasvi on herkkä pakkaselle.

Parametrit

Keinotekoinen kasvi Aloe, jota tarjoamme verkkokaupassamme, on 13,5 cm korkea . Runko on muovia ja levymateriaali on polyuretaania, syvän vihreää. Kiinteässä lehdessä on hankalat päät ja se on väriltään punainen. Niitä ei voi erottaa todellisesta kasvista. Urakaran ansiosta se voidaan sijoittaa nopeasti ja helposti. Suosittelemme, että ostat meiltä myös koristeellisen kukkaruukun, joka ei kuulu Aloe -tuotteeseen. Oikein valittu kukkaruukku voi korostaa kasvin kauneutta asunnon sisätiloissa , joten valinta ei ole yhtä tärkeä kuin itse kasvien valinta.

Sijainti

Keinotekoinen aloe kasvi on suunniteltu sisätiloihin ja on ihanteellinen lisä kotiisi tai toimistoosi . Se sopii minimalistiseen olohuoneeseen, mutta jopa valmiiksi sisustetussa makuuhuoneessa se ei näytä ylimääräiseltä. Aloe erottuu erittäin kauniisti lasipurkista, joka on täynnä valkoista koristeellista soraa, jota tarjoamme verkkokaupassamme. Tämä kasvi sopii helposti mihin tahansa huoneeseen ja kirkastaa eniten kylpyhuoneesi tilaa.

Yhdistelmät

Aloe -kasvi näyttää hyvin realistiselta. Se erottuu yksin avaruudessa, tai voit yhdistellä sitä eri Stonecrop, Ivy, mutta myös kukkivat kasvit. Ikkunalaudalla tai roikkuvissa kattiloissa , rauhallinen katosta, se herättää erittäin miellyttävän tunteen. Jos päätät laittaa Aloen korkeaan ruukkuun, muista tavoittaa se yhdessä maan kieltesi kanssa . Saat sisustuksesi ainutlaatuisen ja erottuvan ilmeen.

Parametrit

Tuotekoodi 20140
Korkeus 13.5 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 9 cm
Lehden leveys 3 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
Karan pituus 5 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!