Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Uusimmat keinopuut

Katso uutisemme. Muutama vuosi sitten oli vielä vähän kiinnostusta tekopuihin, keinotekoisiin palmuihin, koska niiden ulkonäkö oli erittäin halpa ja ikävä. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet ja nykyään keinopuut ja -palmut ovat erittäin suosittuja lähinnä niiden yksityiskohtaisen uudelleenkäsittelyn ja paljon parempien materiaalien käytön ansiosta. Joka vuosi käytetään uudempia ja uudempia materiaaleja, luonnonrunkoja käytetään useammin ja keinotekoiset puut ja palmut kehittyvät yhä enemmän. Et usein tunnista niitä ollenkaan elävistä puista ja ne todella elävöittävät kotiasi ja elävät. Katso, mitä uusimpia puita meillä on sinulle ja hienosäädä kotisi tai toimistosi juuri sinun ideoidesi mukaan. Täydennämme valikoimaamme säännöllisesti uusilla tuotteilla. Anna sisustuksellesi ripaus nykyaikaisuutta ja tyyliä aina uusimpien trendien mukaan uusimpien keinotekoisten puiden ja palmujen avulla.

Viimeisin
Filter

Etkö löytänyt etsimääsi?

Etkö osaa päättää, minkä sisustuksen valitset sisustukseesi? Luota asiakkaisiimme, jotka ovat jo valinneet sinulle suosituimmat keinopuut ja palmut .

Haluatko tietää, mistä tuotteista asiakkaamme ovat eniten kiinnostuneita? Tässä on luettelo myydyimmistä tekopuistamme ja palmuistamme.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hanki neuvoja asiakkailtamme ja tutustu parhaiksi arvioituihin tekopuihin ja palmuihin.

Budjettisi on pienempi, mutta haluaisit silti kaunistaa sisustustasi? Meillä voit varmasti valita jotain halvimmista keinopuista ja palmuista.

Kärsitkö ylellisyydestä ja premium-laadusta? Valitse jotain ylimääräistä kalleimmista keinopuistamme ja palmuistamme.

Etkö voi päättää suuresta määrästä tuotteitamme? Tarjoamme sinulle varastossa keinotekoisia puita parhaaseen hintaan.

Etsitkö hyvää tarjousta ja haluat säästää? Katso alennetut keinopuumme ja palmumme erikoishinnoin.