Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen viinipunainen viininpunainen ruoho 80 cm

Alennus
41 %
Alun perin
20 €
Vain tänään
11,90 € DPH: n kanssa
9,60 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Elävän näköinen keinotekoinen ruoho kestää "tuoretta" monta vuotta, erinomainen koristelu, jos et voi saada elävää kasvia ja haluat silti nauttia luonnon kauneudesta. Koristekasvit ovat erittäin kestäviä ruohoja, joilla on leveät, kiinteät varret. Ne ovat erittäin kauniisti muotoiltuja ja täydellisen tiheitä. Tämän ruohon jäljennöksen valmistuksessa kiinnitimme huomiota pienimpiin yksityiskohtiin. Olemme erityisen ylpeitä tämän tyyppisen ruohon luonnollisesta värisuunnittelusta ja luonnollisesti kaarevista teristä. Suosittelemme 16 kukkakimppua, jotka täyttävät kukkaruukun halkaisijaltaan 35 cm, jotta saat hyvän paksuuden. Tee huoneenjakajille yksi tai useampi rivi ruukun leveydestä riippuen ja kasvata niitä noin 10 cm: n etäisyydellä toisistaan. Tämän punaruskean ruohon kokonaispituus on noin 90 cm ja halkaisija noin 15 cm. Saatavana koot 40, 60 ja 80 cm sekä vihreä-ruskea ja punainen.

Parametrit

Tuotekoodi 4072
Korkeus 90 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Keskiverto 15 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Rungon / varren väri vihreä, Ruskea
UV -suoja ei
Alkuperämaa Alankomaat

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!