Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Kiinalainen tekonurmikoriste tummanvihreä 150 cm

Alennus
40 %
Alun perin
80 €
Vain tänään
47,90 € DPH: n kanssa
38,63 € ilman arvonlisäveroa
90 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Kiinalainen Poaceae kuuluu Poaceae-heimoon. Yrtti, monivuotinen 0,8-2 m korkea, harvoin 4 m korkea. Lehdet ovat 18-75 cm pitkiä ja 0,3-2 cm leveitä. Kukat punertavat, kasvavat lehtien yläpuolella. Se kukkii heinä-elokuussa. Se kasvaa kuin tiheä tiivis nippu. Nykyään kiinalainen koristekasvi on yksi suosituimmista koristekasveista. Se viihtyy lämpimässä aurinkoisessa paikassa. Se vaatii erityistä hoitoa vain talvella, jolloin kuivat lehdet on tarkoituksenmukaista sitoa nippuun.

Esiintyminen

Kiinalainen fenkoli on ruoho, joka kasvaa luonnollisesti Itä-Aasiassa, etenkin Kiinassa, Japanissa ja Koreassa. Se on levinnyt laajalti koristekasvina lämpimillä alueilla ympäri maailmaa. Siitä on tulossa invasiivinen laji osassa Pohjois-Amerikkaa. Jalostettiin useita lajikkeita. Niitä on helppo kasvattaa. Ne säilyttävät houkuttelevan ulkonäkönsä myöhään talveen, minkä vuoksi niistä tulee yhä enemmän osa puutarhojamme.

Parametrit

Meidän tekonurmi Kiinalainen tummanvihreä koriste on 145 cm korkea kukkaruukun mukaan lukien. Se toimitetaan muovisessa kukkaruukussa, jonka korkeus on 14 cm ja halkaisija 17,50 cm. Lehdet ovat luonnollisen tummanvihreitä ja ne on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Kasvin muotoilu antaa erittäin tyylikkään ja tiheän vaikutelman.

Sijainti

Keinotekoinen kiinalainen koriste, tummanvihreä, sopii sisätiloihin. Lehtien hienon rakenteen ja rypäleen säännöllisen muodon vuoksi niitä käytetään yleisesti pasianssina tai raikkaan vihreänä seinänä. Se erottuu missä tahansa, jos asetat sen olohuoneeseen, kylpyhuoneeseen tai käytävään. Realistisen ulkonäön vuoksi he eivät halua uskoa, että se on keinotekoinen kasvi. Yksinkertaisista ja tyylikkäistä ruohotupsuista on tullut välttämättömyys jokaisessa modernissa laitoksessa. Laadukkaan ja luonnollisen ulkonäönsä sekä monipuolisten mahdollisuuksiensa ansiosta tästä ruohosta tulee erittäin suosittu elementti ympärivuotiseen sisustukseen.

Yhdistelmät

Kiinalainen ornamentti on kasvi, joka erottuu erityisesti pasianssina ja täyttää siten sisustuksen kuolleita kohtia. Jos sinun on tehtävä huoneenjakaja, tämä ruoho on täydellinen. Yhdessä tekonurmeen, kuten esim Buchanan viininpunaiset osterit luovat mielenkiintoisen väri- ja kontrastivaikutelman. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20282
Korkeus 150 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 14 cm
Sisähalkaisija 17.52 cm
Lisää materiaalia muovi-
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!