Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen ruoho kiinalainen vaaleanvihreä koriste 150 cm

Alennus
40 %
Alun perin
80 €
Vain tänään
47,90 € DPH: n kanssa
38,63 € ilman arvonlisäveroa
89 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Kiinalainen Poaceae kuuluu Poaceae-heimoon. Yrtti, monivuotinen 0,8-2 m korkea, harvoin 4 m korkea. Lehdet ovat 18-75 cm pitkiä ja 0,3-2 cm leveitä. Kukat punertavat, kasvavat lehtien yläpuolella. Se kukkii heinä-elokuussa. Se kasvaa kuin tiheä tiivis nippu. Nykyään kiinalainen koristekasvi on yksi suosituimmista koristekasveista. Se viihtyy lämpimässä aurinkoisessa paikassa. Se vaatii erityistä hoitoa vain talvella, jolloin kuivat lehdet on tarkoituksenmukaista sitoa nippuun.

Esiintyminen

Kiinalainen fenkoli on ruoho, joka kasvaa luonnollisesti Itä-Aasiassa, etenkin Kiinassa, Japanissa ja Koreassa. Se on levinnyt laajalti koristekasvina lämpimillä alueilla ympäri maailmaa. Siitä on tulossa invasiivinen laji osassa Pohjois-Amerikkaa. Jalostettiin useita lajikkeita. Niitä on helppo kasvattaa. Ne säilyttävät houkuttelevan ulkonäkönsä myöhään talveen, minkä vuoksi niistä tulee yhä enemmän osa puutarhojamme.

Parametrit

Meidän tekonurmi Kiinalainen vaaleanvihreä koriste kukkaruukku mukaan lukien on noin 145 cm korkea kukkaruukku mukaan lukien. Se toimitetaan muovisessa peruskukkaruukussa, jonka korkeus on 14 cm ja halkaisija 17,50 cm. Lehdet ovat luonnollisen vaaleanvihreitä, ne on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Kasvin muotoilu antaa erittäin tyylikkään ja tiheän vaikutelman.

Sijainti

Keinotekoinen kiinalainen vaaleanvihreä sisustus sopii sisustukseen. Lehtien hienon rakenteen ja nipun säännöllisen muodon ansiosta niitä käytetään yleisesti pasianssina tai raikkaan vihreänä seinänä. Se erottuu kaikkialla, olipa se sitten olohuoneessa, kylpyhuoneessa tai käytävällä. Sen realistisen ulkonäön vuoksi kukaan ei halua uskoa, että se on keinotekoinen kasvi. Yksinkertaisista ja tyylikkäistä ruohotupsuista on tullut olennainen osa jokaista modernia sisustusta.

Yhdistelmät

Kiinalainen ornamentti on kasvi, joka erottuu erityisesti pasianssina ja täyttää siten sisustuksessasi kuolleita kohtia. Jos haluat luoda esimerkiksi luonnollisen osion huoneeseen, tämä ruoho on ihanteellinen. Yhdistämällä Buchananovan viininpunaiseen tekonurmeen luot mielenkiintoisen värikontrastin. Löydät mainitut tuotteet verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20283
Korkeus 130 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 14 cm
Sisähalkaisija 17.52 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!