Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Puuhake - 800 ml

Äänenvoimakkuus
Alennus
40 %
Alun perin
2,80 €
Vain tänään
1,69 € DPH: n kanssa
1,36 € ilman arvonlisäveroa
5 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Parametrit

Puuhake valitaan korkealaatuisesta kuorista, joka on peräisin rannikkomäntystä. Tämän tyyppisellä männyllä on ainutlaatuisia ominaisuuksia: väri, tuoreus, koostumus, kestävyys, rakenne, koko ja aromi. Se on orgaaninen ja turvallinen tuote, joka kypsyy luonnollisesti ilman kemiallista käsittelyä. Niiden sisältö on 800 ml ja kattaa kukkaruukun pinnan, jonka halkaisija on 30 cm tai pinta -ala 0,07 m2 .

Sijainti

Ohuempi kuori, joka sopii erinomaisesti kukkaruukkujen ja muiden kukkaruukkujen peittämiseen, mutta osoittaa myös ainutlaatuisen luonteensa, kun sitä käytetään haudoilla, viherhuoneissa, koristeellisissa kukkapenkeissä tai koristeena ruukkuun tai laatikkoon asetettuun keinotekoiseen kasveihin .

Yhdistelmät

Puuhake on suunniteltu peittämään maaperä kukkapenkeissä ja ruukuissa. Se sopii käytettäväksi pensaiden, puiden ja myös kaltevien pintojen alla. Voimme käyttää sitä myös terraarioiden koristeena. Koristeellisten ominaisuuksiensa lisäksi se estää myös maaperän kuivumisen ja mutaantumisen. Kuoren optimaalisen rakenteen ansiosta puutarhasi säilyttää ulkonäönsä pitkään. Se sopii käytettäväksi sekä keinotekoisten että elävien kukkien kanssa.

Parametrit

Tuotekoodi 35017
Äänenvoimakkuus 800 ml

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!