Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Claydite - 1200 ml

Alennus
40 %
Alun perin
3,50 €
Vain tänään
2,09 € DPH: n kanssa
1,69 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Parametrit

Claydite valmistetaan korkeissa lämpötiloissa erityisissä uuneissa huolellisesti valitusta savityypistä. Tuloksena on paisutettu savigranulaatti, jolla on huokoinen rakenne, mutta jonka pinta on sileä. Pussin sisältö on 1200 ml , sen peitto riittää kukkaruukulle, jonka halkaisija on 35 cm tai pinta -ala 0,09 m2 .

Sijainti

Useimmat meistä muistavat ensinnäkin paisutetun saven aggregaattina, joka on tarkoitettu koristamaan substraattia kukkaruukun pinnalle ja myös apuna keinotekoisten kasvien järjestämisessä. Paisutetulla savella on kuitenkin vielä laajempi käyttöalue. Puhtaan luonnollisen keraamisen materiaalin ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta paisutettua savea käytetään myös rakentamisessa.

Yhdistelmät

Claydite sopii koristamaan keinotekoisia kasveja ruukuissa. Se sopii myös kivipuutarhaksi täydentämään kasvien luonnollista ympäristöä. Luonnollisen neutraalin värinsä ansiosta se sopii todellakin kaikkiin tarjoamamme keinotekoisiin kasveihin tai keinotekoisiin puihin.

Parametrit

Tuotekoodi 35003
Äänenvoimakkuus 1200 ml

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!