Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Liimakoukku keinotekoisen pensasaidan kiinnittämiseen läpinäkyvä 50x50mm - pussi 5 kpl

Alennus
39 %
Alun perin
11 €
Vain tänään
6,69 € DPH: n kanssa
5,40 € ilman arvonlisäveroa
1 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Jos et halua porata reikiä ja ripustaa nopeasti keinotekoista suojaa tai kasvien seinää, tämä kiinnityskoukku on oikea ratkaisu. Liimapensaskoukku on monitoiminen tapa kiinnittää keinotekoisia suojauksia. Läpinäkyvällä liimaosalla, jonka mitat ovat 50 x 50 cm, on suuri liimausvoima ja se mukautuu automaattisesti tasaisille pinnoille. Voit poistaa tämän koukun asettamalla korkeamman lämpötilan. Liimakoukku keinotekoisen suojauksen kiinnittämiseksi on kätevä tapa kiinnittää keinotekoinen suoja. Jos käytät vääriä kiinnikkeitä tai väärää laatua, vaurioita voi ilmetä ajan myötä. Siksi on tärkeää, että tarkistat huolellisesti asennusmenetelmän ja valitset oikean asennusjärjestelmän ennen asennusta. Jos et halua porata reikiä ja ripustaa nopeasti keinotekoista suojaa tai kasvien seinää, tämä kiinnityskoukku on oikea ratkaisu. Voit käyttää tätä tarrakoukkua keinotekoiseen aitaan lähes kaikilla pinnoilla. Voit käyttää liimakoukkua sisällä ja ulkona. Kiinteän kiinnityksen edellytys on, että pinta on puhdas (ei pölyinen tai rasvainen) ja että se on tasainen. Maalattu seinä, litteä betoni tai tapetti eivät ole ongelma. Muita erittäin sopivia pintoja ovat esimerkiksi keraamiset laatat, graniitti, lasi, laatat, vaneri ja teräslevyt. Voit tilata läpinäkyvän liimakoukun suoraan verkkokaupastamme. Voit tilata läpinäkyvän liimakoukun suoraan verkkokaupastamme.

Parametrit

Tuotekoodi 7402
Alkuperämaa Alankomaat

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!