Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen lanka muskottipähkinän pinkki 100 cm

Alennus
40 %
Alun perin
28 €
Vain tänään
16,90 € DPH: n kanssa
13,63 € ilman arvonlisäveroa
350 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Geraniums (Pelargonium) kuuluu pelargoniumien linjaan, pelargonioiden heimoon. Tähän perheeseen kuuluu yli 200 luonnonvaraista lajia yrteistä puupensaisiin. Ne ovat mielenkiintoisia massiivisen kasvunsa, korkeutensa ja kukkakoonsa vuoksi. Kasveilla on erilainen ulkonäkö, maassamme kasvatettuja pelargonioita lukuun ottamatta tunnemme lajeja, jotka muodostavat isompia tai pienempiä mukuloita ja pohjamaata maaperään, maan alla, ovat mehevän ulkonäöltään ja jotkin kasvitieteelliset lajit eivät edes muistuta tunnettuja kukkaamme. . Kukinto kasvaa versojen ylimmässä kolmanneksessa. Se voi olla pallomainen tai erittäin harvinainen. Kukat ovat viisinkertaisia, kukan muoto on symmetrinen tai epäsymmetrinen. Ne voivat olla yksivärisiä, monivärisiä tai tummemmilla silmillä. Afrikassa kukat pölyttävät lintuja, maassamme kukkia on keinotekoisesti pölytettävä, vaikka lannoitus on heikkoa.

Esiintyminen

Suurin osa heistä on Etelä-Afrikan kotimaa. Vain noin 10 lajia esiintyy luonnossa Lähi-idässä tai Etelä-Australiassa. Ensimmäiset pelargoniat tuotiin Afrikasta Euroopan kasvitieteellisiin puutarhoihin yli 300 vuotta sitten. Ensimmäiset viljellyt lajit tuotiin Afrikasta Hollannin kasvitieteelliseen puutarhaan. Siinä on noin 300 lajia ja suurin osa niistä kasvaa kotitalouksissa parvekkeiden tai ikkunoiden koristeena. Intohimoiset viljelijät pitävät huolta siitä, että pelargoniat näyttävät mahdollisimman kauniilta ja että heidän ikkunansa on koristeltu runsailla kukilla.

Parametrit

Keinotekoinen lanteemme Pink Nutmeg on 100 cm pitkä, sisältäen 10 cm urakaran. Lousussa on noin 230 luonnollista vihreää lehteä, jotka on valmistettu muovista, mutta ulkonäöltään erittäin realistiset. Lommesta löytyy myös 22 vaaleanpunaista kukkaa ja 9 silmua. Kukat ja silmut on valmistettu kauniista vaaleanpunaisesta kankaasta.

Sijainti

Keinotekoinen lanka on tarkoitettu sisätiloihin, ts. myös ulkona, mutta vain paikoissa, joissa se ei ole alttiina suoralle auringonvalolle, koska se ei sisällä UV-suojaa. Tämän kukan aidon ulkonäön ansiosta voit sijoittaa sen paitsi huoneeseen mukavaksi koristeeksi. Geraniumit ovat korkealaatuisia ja niillä on pitkä käyttöikä.

Aseta tekokukka käytännössä minne tahansa, mikä voi valaista talon huonetta. Tekokukkien suuri etu on, että sinun ei tarvitse kiinnittää huomiota kunkin huoneen olosuhteiden soveltuvuuteen. Se virkistää kylpyhuoneesi tai viherhuoneesi luonnollisella kauneudellaan.

Yhdistelmä

Muscatin keinotekoinen lanka on täydellisesti yhdistettävissä. Voit yhdistää sen muihin muskottipähkinän värimuunnelmiin tai erityyppisiin lonkeroihin, esimerkiksi Ivy-, Dieffenbachia-, Potosovec- tai Ginkgo-langaan. Jos haluat saavuttaa tiheämmän ja täyteläisemmän ilmeen, suosittelemme ostamaan vähintään kaksi kappaletta. Löydät laajan valikoiman tuotteita, ei vain mainittuja, verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20271
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Arkkien lukumäärä 230 ks
Levymateriaali muovi-
Kukkien määrä 22 ks
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Kukan väri vaaleanpunainen
Kukka materiaali tekstiilejä
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!