Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen lanka Muscat punainen 60 cm

Alennus
38 %
Alun perin
12 €
Vain tänään
7,39 € DPH: n kanssa
5,96 € ilman arvonlisäveroa
720 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Muskottipähkinän ulkonevalle tai vetämiselle on ominaista pitkät kapeat hiipivät varret, joissa on karkeammat ja hauraat nahkamaiset lehdet. Lehdet ovat sopeutuneet pitämään vettä pitkittyneen kuivuuden aikana. Kukat on järjestetty ympäröiviin kukintoihin, jotka ovat yleensä ohuempia kuin puutarhapelargonia. Kasvatetaan puolitäys- ja täyskukkaisia lajikkeita, mutta niissäkään ei ole kovin tiheitä kukintoja. Kukat kukkivat punaisen, valkoisen, vaaleanpunaisen, lohen, oranssin, tumman violetin sävyissä ja ovat myös kaksivärisiä lajikkeita. Ajan myötä geranium menettää elinvoimansa ja kykynsä luoda uudelleen vaeltavia varsia ja kukkia. Kahden tai kolmen vuoden kuluttua versot ovat puumaisia ja vaikeampi muodostaa vihreitä versoja. Siksi on suositeltavaa lisätä uusia tuoreita kasveja joka vuosi.

Esiintyminen

Geraniums (Pelargonium) kuuluu sukuun Geraniales. Tähän perheeseen kuuluu yli 200 luonnonvaraista lajia yrteistä puupensaisiin. Suurin osa heistä on Etelä-Afrikan kotimaa. Vain noin 10 lajia esiintyy luonnossa Lähi-idässä tai Etelä-Australiassa. Ensimmäiset pelargoniat tuotiin Afrikasta Euroopan kasvitieteellisiin puutarhoihin yli 300 vuotta sitten. Ensimmäiset geraniumin kasvattajat olivat englantilaisia. Myöhemmin heihin liittyi pääasiassa saksalaisia, ranskalaisia ja amerikkalaisia kasvattajia. Klassisten pelargonioiden jalostuksen nopea laajentuminen havaittiin 1800-luvun ensimmäisellä puoliskolla. Kerrotaan, että tänä aikana oli jo noin 1000 erilaista lajiketta, joista monet ovat valitettavasti vielä tuntemattomia. Jalostusprosessi oli useimmissa tapauksissa puutteellisesti dokumentoitu, joten monien viljeltyjen lajikkeiden tarkkaa alkuperää ei ole mahdollista määrittää. Geranioiden geneettisen testauksen asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että tällä hetkellä viljellään noin 30 pelargoniaa risteyttämisen seurauksena.

Parametrit

Punainen muskottipähkinämme on 60 cm pitkä. Se on suunniteltu sisätiloihin, ts. myös ulkona, mutta vain paikoissa, joissa se ei ole alttiina suoralle auringonvalolle, koska se ei sisällä UV-suojaa. Siinä on 6 kauniin punaista kukkaa ja 86 vihreää lehteä, jotka on valmistettu laadukkaasta tekstiilimateriaalista. Kukka sisältää urituskaran, joka voidaan helposti liittää mihin tahansa asetelmaan tai koristeluun. Kukkaruukku ei sisälly hintaan.

Sijainti

Punainen Muscatin punainen lonkero sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Se täyttää huoneen jokaisen tyhjän kulman ja elävöittää näin upeasti erityisesti minimalistista sisustusta, jonka ansiosta se erottuu eniten. Se täyttää "kuuron" tilan täydellisesti. Uritetun varren avulla voit sijoittaa kasvin helposti valitsemaasi koristeruukuun. Et pilaa mitään kaunistamalla sillä ikkunaa tai parveketta. Punainen muskottipähkinä on kasvi, jolla on viehätys ja jalo.

Yhdistelmät

Piristä sisustustasi keinotekoisella kasvillamme, joka näyttää elävältä. Hän erottuu hyvin joukosta omana yksilönä. Se on myös mahdollista yhdistää koristeelliseen kukkaruukuun, jonka voit valita nettisivuiltamme. Koska tämä lonkero itsessään on hyvin erottuva, suosittelemme yksiväristen kukkaruukkujen yhdistämistä keinotekoisen langan kauneuden parantamiseksi. Jos haluat tiheämmän vaikutelman, valitse koristeeksi kaksi tai useampia lonkeroita.

Parametrit

Tuotekoodi 20272
Korkeus 6 cm
Väri vihreä
Päättäväisyys sisustus
Varren / varren lukumäärä 7 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Arkkien lukumäärä 86 ks
Levymateriaali muovi-
Kukkien määrä 6 ks
Rungon / varren väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Kukan väri Punainen
Kukka materiaali tekstiilejä
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!