Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Mossmat keinotekoinen sammalpaneeli - 50x50 cm

Alennus
40 %
Alun perin
28 €
Vain tänään
16,90 € DPH: n kanssa
13,63 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Etsitkö elävää keinotekoista sammalmattoa, joka kestää UV -säteilyä hajautetulla korkeudella ja luo oman vihreän sammalseinän? Tämä kopio ja elinkelpoinen keinotekoinen sammalmatto soveltuvat ulkokäyttöön ja tarjoavat kestävän pinnoitteen seinillesi. Matto on valmistettu korkealaatuisesta PVC: stä ja tarjoaa äänieristyksen. Matto on hyvin täytetty ja leikkisästi jaettu korkeus luo raikkaan, ylellisen ja realistisen ilmeen. Yhdistettynä tämä keinotekoinen sammalmatto voi kattaa suuria alueita luonnollisen vihreän sammalseinän saamiseksi. Runko, johon sammal on kiinnitetty, on 25 x 25 cm. Tämä tarkoittaa, että tarvitset 16 mattoa neliömetriä kohti. Matot on helppo liittää yhteen. Koska UV -suoja on sisällytetty synteettisten osien raaka -aineisiin, ne on suojattu värimuutoksilta kahdeksan vuoden ajan.

Parametrit

Tuotekoodi 3462
Korkeus 50 cm
Päättäväisyys sisustus, ulkopuoli
Leveys 50 cm
Pituus 50 cm
Keskiverto 50 cm
Haaramateriaali muovi-
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja Joo
Alkuperämaa Alankomaat
Hedelmät / kukat ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!