Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen havupaneeli Cypruštek tujovitý - 50x50 cm

Alennus
40 %
Alun perin
14 €
Vain tänään
8,39 € DPH: n kanssa
6,77 € ilman arvonlisäveroa
1 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Keinotekoinen havuaita Japanilainen Kypros on suunniteltu erityisesti suoralle seinälle tai aidalle. Se on valmistettu korkealaatuisesta muovista ja on lähes erottamaton todellisesta. Herkät oksat ovat hyvin yksityiskohtaisia ja tekevät keinotekoisesta suojauksesta realistisen. Keinotekoisia suojauksiamme käytetään sekä sisä- että ulkokäyttöön. Monipuolisuuden ja vihreän ulkonäön ansiosta keinotekoisia havupuita voidaan käyttää koristeena mutta myös yksityisyyden suojaamiseksi. Lehdissä on luonnollisia yksityiskohtia ja ne on valmistettu eri vihreistä sävyistä ja lehtikokoista. Tämä lajike on toisen sukupolven keinotekoinen suoja. Aita on erittäin tiheä ja siksi erittäin helppo levittää, kun näkymä on peitettävä. Yleisimpiä keinotekoisia aitoja ovat pääasiassa seinien, terassien ja vastaavien koristeelliset aidat. Keinotekoisen suojauksen ansiosta tavallisesta seinästä tai aidasta tulee jälleen luonnollinen. Suhteellisen suurten lehtien ansiosta auringonvalo luo kauniin varjoefektin. Aita vaatii vähäistä huoltoa. Kokoonpano on hyvin yksinkertaista - napsauta mattojen osat yhteen. Voit leikata aidan haluttuun kokoon. Keinotekoiset matot voidaan napsauttaa paikalleen ilman työkaluja ja kiinnittää mihin tahansa haluttuun pintaan. Näin saat kauniin vihreän seinän mukautetusta suojauksesta. Kiristä paneeli oikeassa muodossa olevilla ruuveilla, voit helposti tilata oikean kokoisen ja tyyppisen ruuvin verkkokaupastamme. Tämä aita on myös erittäin hyvä perusta keinotekoiselle kasviseinälle sisä- ja ulkotiloissa. Voit täydentää aitaa muilla kasveilla. Verkkokaupassamme tarjoamme sinulle oikeat ruuvit ja tapit, jotta ne voidaan asentaa helposti ja oikein. Keinotekoisen aidan koko on 50x50 cm ja sille on ominaista 95% tiheys. Tummanvihreä väri tekee aidasta täysin luonnollisen. Havupuinen aita on valmistettu yhdestä lehdestä.

Parametrit

Tuotekoodi 7378
Alkuperämaa Alankomaat

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!