Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Perhonen kukka 20 cm

Alennus
25 %
Alun perin
3,20 €
Vain tänään
2,39 € DPH: n kanssa
1,93 € ilman arvonlisäveroa
530 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Kukka -perhonen tai Oxalis on epätavallisen yksinkertainen kasvi, luonteeltaan se luo varjoisan peiton märään metsään, ja sisätiloissa se on huonekasvi, joka muistuttaa unelmaikkunassa kyyristynyttä perhosparvia. Se on suolaheinäperheen kukka, koska sen lehdillä on hapan maku, koska ne sisältävät koostumuksessa oksaalihappoa.

Kasvilla on pieniä kukkia, mutta yhdessä värillisten lehtien kanssa se näyttää kauniilta. Kukkia on saatavana valkoisina, vaaleanpunaisina tai keltaisina. Yksi kukka korvataan toisella ja oksalis näyttää kukkivan loputtomiin. Hän ampuu lehtien pituisen nuolen, ja pään päälle asetetaan sateenvarjo, jossa on pieniä kukkia. Noin 3-4 silmua kukkii yhdessä. Joissakin maissa tämä kulttuuri on hyvän ja onnen symboli kotona. Venäläisissä maissa tämä kasvi sai nimen "Perhonen kukka", koska sen lehdet käpristyvät kuin hyönteiset, kun valaistus muuttuu.

Esiintyminen

Irlannin ihmiset ovat luoneet perhoskukasta kansallisen symbolin ja asettaneet ne vaakunaan Pyhän Kolminaisuuden ilmentävän epätavallisen muodon vuoksi. Perhonen kukan kotimaa on trooppisia ja subtrooppisia mantereita. Meidän aikanamme perhoskukka -paksuuksia löytyy Etelä -Amerikan, Afrikan, Etelä -Euroopan metsistä sekä Venäjän federaation kuusimetsistä. Oxalis -kukat elävät luonnossa Keski -Euroopan, Etelä -Afrikan, Etelä -Amerikan ja Venäjän lehtimetsissä. Oxalis kasvatetaan onnistuneesti kasvihuoneissa ja kodeissa. Kukka itsessään on melko pienoiskoossa ja saavuttaa 30 cm korkeuden.

Parametrit

Kaunis keinotekoinen perhonen kukka on 20 cm korkea, mukaan lukien 20 cm urituskara. Kara on valmistettu muovista ja kukka korkealaatuisesta PU -materiaalista. Kukka on kelta-oranssi-punainen. Se on suunniteltu sisätiloihin.

Sijainti

Perhoskukalla on erinomaiset koristeelliset ominaisuudet. Hän on loistava seuralainen. Se sopii myös ikkunalaudoille , ruokailu- , työ- tai neuvottelupöytiin . Alhaisen korkeutensa ansiosta voit piristää lasihyllyn vapaata tilaa sen avulla. Suosittelemme useampien kappaleiden yhdistämistä rikkaampaan kimppuun. Realistisen ulkonäkönsä ansiosta perhonenkukka voi piristää kotiasi tai muuta ympäristöä, johon päätät sijoittaa tämän kukan. Sen houkutteleva ulkonäkö tyydyttää silmää toimistossa tai ravintoloissa tai kahviloissa.

Yhdistelmät

Keinotekoinen perhonen kukka on monipuolinen. Yhdistelmä tarjouksestamme löytyvien mini -oksien kanssa luo kauniin koristeen. On aika valita oikea kukkaruukku. Suosittelemme, että valitset erottuvampia ruukkuja. Koristekivet, joihin istutat perhonenkukan, ovat erittäin sopivia täytemateriaalina. Löydät koristeellisia kukkaruukkuja sekä täyttömateriaalia verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20151
Korkeus 20 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 14 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 13 cm
Oksien määrä 2 ks
Lehden leveys 6 cm
Lehden pituus 8 cm
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri Punainen, keltainen
UV -suoja ei
Karan pituus 4.5 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!