Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

5 vinkkiä ihanteellisen terassin sisustamiseen

Kevätiltojen tullessa suurin osa meistä odottaa istumista puutarhassa tai terassilla. Aivan kuten sisustussuunnittelussa, trendit esitetään meille, joten terasseilla ja puutarhoilla ei ole eroa. Tämän päivän artikkelissa tarjoamme sinulle muutamia trendejä, jotka voivat auttaa sinua sisustamaan talosi ulkoa. Kuten sanotaan, hyvä kaikkialla, mutta paras kotona . Juuri tämän tunnetun ajatuksen takia meidän on yritettävä tehdä ihmeitä pienessä tilassa voidaksemme tuntea olomme mahdollisimman hyväksi puutarhassa.

Älä jätä huonekalujen valintaa sattuman varaan

Nykyään meille sopivat erilaiset huonekalut, jotka sopivat ulkokäyttöön. Jotkut ovat innoittaneet viimeisimmistä trendeistä ja toiset laadun pohjalta. Muista, että laatu maksaa. Et kuitenkaan halua ostaa puutarhakalusteita joka kausi. Ulkokalusteet on yleensä valmistettu metallista, muovista tai yhdistelmästä. Ne ovat myös suosittuja, mutta puutuotteita. On tärkeää, että puutarhakalusteet on helppo huoltaa ja kestää sään, mutta samalla niiden on oltava mukavat ja vahvat. Sekuntikelloa ei anneta mukavaan riippuvaan keinuun tai riippumattoon.

Oikea huonekaluvalinta on erittäin tärkeää terassin sisustamisessa.
Oikea huonekaluvalinta on erittäin tärkeää terassin sisustamisessa.

Kukkien pitäisi olla puutarhanne kauneus

Kuten tiedämme, kukat luovat usein täysin erilaisen ja paljon paremman kokonaisvaikutelman. Kukat, kuten eeonium, ficus tai jopa agave, ovat erittäin suosittuja.

Terassin etuna on, että voit myös kasvattaa yrttejä, kuten minttua, kuusama tai basilikaa ja erilaisia muita yrttejä. Ne tuovat sinulle menestystä keittiössä, mutta myös räjäyttävät koko terassisi.

Vinkkimme, jolla voimme poistaa naapureiden uteliaat katseet, on ehdottomasti puuseinien valinta. Nämä näytöt tarjoavat sinulle yksityisyyttä, minimoivat epämiellyttävät tuulet ja estävät naapureidesi uteliaita katseita. Voit käyttää näihin seuloihin kiipeilykasveja, kuten murattia, jotka muuttavat tavallisen puukappaleen mielenkiintoiseksi vuorovaikutukseksi luonnonmateriaaleista ja vehreydestä.

Terassisi kukat täydentävät täydellistä kokonaisuutta.
Terassisi kukat täydentävät täydellistä kokonaisuutta.

Mikä tyyli on täydellinen?

Kuten sisä- ja ulkotiloissa, on oltava tietty harmonia. Terassin pitäisi olla eräänlainen yhteys talosi kokonaisarkkitehtuuriin. Älä unohda valita oikeat laatat. Sopivin vaihtoehto on tietysti pakkasenkestävä päällystys, jonka imukyky on alhainen. Älä epäröi ja panosta laatuun. Sopivin ja yleisimmin käytetty on keraamiset laatat. Mosaiikkilaatat ovat myös mielenkiintoinen elementti. Puulattiassa ei ole edes varsia, mikä vaatii kuitenkin huomattavasti enemmän hoitoa.

Tyylin tulisi siis vastata koko talon kokonaissuunnittelua. Jos se vastaa talon suunnittelua ja seuraa sitä, se muodostaa täydellisen kokonaisuuden ja tunnet olosi kotoisaksi kuin seitsemännessä taivaassa.

Nauhan pistely ja espanjalaisen tyylin inspiroima ei todellakaan ole huono asia.
Nauhan pistely ja espanjalaisen tyylin inspiroima ei todellakaan ole huono asia.

Älä unohda valaistusta

Kynttilöiden romanssissa on viehätyksensä, mutta valaistus on enemmän kuin vain välttämätöntä. Tarjolla on useita valaisimia lattiavalaisimista klassisiin seinävalaisimiin, ja voimme tavata jopa auringonvaloketjuja.

Valaistus täydentää täydellisen kokonaisuuden.
Valaistus täydentää täydellisen kokonaisuuden.

Kirkkaat värit vs. alaston sävyjä ikätön ruskea

Kuuma vinkki on kirkkaiden värien käyttö tyynyillä, patjoilla tai istuimilla tai lisävarusteissa. Kirkkaat värit herättävät meissä ilon ja onnen tunteita, ja tämä on luultavasti tärkein syy, miksi tämä suuntaus on erittäin tunnustettu.

Kuitenkin, jos olet yhtenäisyyden ja puhtauden rakastaja, se ei todellakaan ole askel sivuun, jos valitset ruskean ja sen vaaleiden sävyjen yhdistelmän.

Muista, että ydin on saada sinut tuntemaan olosi mukavaksi terassillasi.

Kirkkaat värit poistavat sinut synkimmästä tunnelmasta.
Kirkkaat värit poistavat sinut synkimmästä tunnelmasta.
Vaaleat sävyt miellyttävät paitsi sinua myös vieraitasi.
Vaaleat sävyt miellyttävät paitsi sinua myös vieraitasi.