Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Suojaus tai ammatillinen jäljitelmä?

Suojaus

Suojauksia on käytetty pitkään maan määrittelemiseen. Niitä käytetään määrittämään maan raja, estämään ei -toivottu pääsy, varmistamaan yksityisyys ja täyttämään   myös erittäin tärkeä rooli tilan yleisessä esteettisessä suunnittelussa. Istutetaan suojauksia, erilaisia lehti- ja ikivihreitä kasveja, pensaita ja puita. Se riippuu omistajan mausta, sopivasta ympäristöstä ja myös esineestä, jonka ulkonäön he täydentävät. Hyvän terveyden ja ulkonäön kannalta he tarvitsevat viljelijältä huomattavaa tietoa käytetyistä kasveista, elinympäristön sopivuudesta, maaperän ja lannoitusmenetelmän sopivuudesta, kosteuden määrästä, auringonvalosta. Sääolosuhteet, jotka ovat viime aikoina olleet hyvin vaihtelevia, vaikuttavat myös suuresti suojauksen kuntoon ja ulkonäköön. Siihen vaikuttavat suuresti sairaudet ja tuholaiset. Jopa ne, joita vasta äskettäin esiintyi leveysasteillamme vain satunnaisesti tai joita ei esiintynyt ollenkaan.

Ammattimainen jäljitelmäsuoja

Monet, elleivät kaikki, nämä ongelmat voidaan voittaa käyttämällä ammattimaista jäljittelyä. Aivan kuten valmistajat harjoittavat kasvien jäljitelmien tuotantoa, he valmistavat myös keinotekoisia suojauksia erittäin laajalla valikoimalla.

Laadukkaiden materiaalien ja huipputeknologioiden käyttö takaa niiden pitkän aikavälin värin ja muodon vakauden. Ne kestävät sään ilman ongelmia. Käytetyt tuotantomateriaalit takaavat, että pensasaidan jäljitelmät kestävät korkeita lämpötiloja, kovaa pakkasta, sadetta ja pitkäaikaista kosteutta ilman kielteisiä seurauksia. Niille on ominaista UV -stabiilisuus eli ne kestävät suoraa auringonvaloa. Ne on valmistettu jopa tulenkestävistä materiaaleista. Niitä on helppo huoltaa, vain huoltovapaita . Käsittelyn helpottamiseksi ja asennuksen helpottamiseksi suojaukset on valmistettu paneelien muodossa useissa mitoissa. Neliölevyjä valmistetaan enimmäkseen mitoissa 25x25 cm, 50x50 cm ja 100x100 cm. Suorakulmaiset paneelit ovat enimmäkseen 60x40 cm. Alapuoli koostuu muoviristikosta , johon on kiinnitetty suojauksen jäljitelmä.

Asennus itsessään ei vaadi suurta ammattitaitoa ja erikoistyökaluja ei tarvita. Keinotekoisen suojauksen perusta voi olla aita, joka on valmistettu verkosta, puusta, betonista, muurauksesta, taotusta ja peltiaidasta. Siksi se voidaan asentaa kaikkiin materiaaleihin, joita yleensä käytetään aidojen rakentamiseen. Kun paneelit asennetaan verkkoon, valinnaisesti käytetään perinteisiä nippusiteitä ja kiristyslankaa. Asennettaessa muihin materiaaleihin käytetään ruuveja, sopivia tappeja, erilaisia koukkuja.

Toinen suuri etu on jäljitelmä, joka voidaan sijoittaa mihin tahansa. Vihreinä seininä ja maalauksina tai miten eri laipiot ja seulat. Ne sopivat tilojen kaunistamiseen ja antavat niille korkeamman tason esteettiseltä kannalta. Mukaan nykyinen suuntaus, niitä käytetään yhä enemmän viimeistely sisätilojen asuntoja, toimistoja, sisäänkäynti ja kongressisaleja, hotellihuoneita, ravintoloita, kuntokeskukset, kylpyhuonetta, uima-altaat, kuntosali, jne.

Jäljitelmien valikoima on laaja, ja on mahdollista valita todellisen kasvin jäljitelmä, joka on realistinen, tai valita kollaaseista muodostuvat paneelit - aidan muodostaa monipuolinen lehtirakenne useissa väreissä ja tyypeissä.

Ulkopuolella jäljitelmiä voidaan käyttää klassisena suojauksena. Realistisen ilmeen lisäämiseksi voit kaunistaa niitä erilaisilla esteettisillä lisävarusteilla, kukilla, ovilla, porteilla. Yhdessä elävien kasvien muodostaman ympäristön kanssa ne harmonisoivat kauniisti ja muodostavat yhden harmonisen kokonaisuuden.

Jäljitelmät ovat myös erittäin käytännöllisiä ja sopivat täydentämään parvekkeiden, loggioiden ja terassien yleistä ulkoasua. Toinen jäljitelmäsuojien merkittävä etu on, että ne voidaan valmistaa myös jäljennöksistä kasveista , joita ei voida kasvattaa ulkona. Jos olet päättänyt sijoittaa jäljitelmiä ulkoympäristöön, on suositeltavaa valita PE- tai PVC -materiaalista valmistetut tuotteet. Nämä tuotteet kestävät huomattavasti pidempään ulkoilmassa. Valmistajat ilmoittavat jopa 10 vuoden takuun. Kun valitset sopivaa jäljitelmäsuojaa, on pidettävä mielessä, että mitä pienemmät lehdet ja mitä lyhyemmät varret, sitä pienempi on aidan läpinäkyvyys.

Näky kauniista ikivihreästä "suojauksesta" milloin tahansa vuodesta vahvistaa edelleen uskomuksesi, että se on ehdottomasti investointi, joka kannattaa.