Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Yhtiön top 5 ajattomat sisätilat, joiden avulla teet hyvän vaikutelman asiakkaaseen

Tänään keskitymme sisustukseen ja ravintola- tai baarivälineisiin. Maukkaat ja ajattomat laitteet ovat suuri plussa, ja siksi kaikki hyödyllinen tieto on hyödyllistä.

Yritystä perustettaessa yrittäjän on otettava huomioon useita tekijöitä, jotka eivät ole keskivertokuluttajalle ensisilmäyksellä ilmeisiä. Asiakas ei näe kulissien takana valmisteluja ja usein yrityksen laitteet ovat usein vaikea pähkinä. Kuten tiedämme, ensivaikutelma on erittäin tärkeä. Tämä vaikutelma johtuu yrityksen laitteista. On välttämätöntä, että menestyvä yritys tarjoaa paitsi laadukkaita tuotteita ja tarjoilua, myös riippuu siitä, missä se tarjoillaan .

Omistaja seuraa usein makuaan ja tunteitaan sisustettaessa. Voit tietysti aina käyttää ammattilaisen apua, joka yrittää toteuttaa ideasi ja auttaa auttaessaan sisustamisessa. Tämän päivän artikkelissa tarjoamme sinulle muutamia inspiraatioita, joita pidetään vuoden 2020 trendinä.

Kuten tiedämme, skandinaavinen tyyli on erittäin suosittu ympäri maailmaa. Ensi silmäyksellä näyttää siltä, että tämä tyyli perustuu tunnettuun ajatukseen: "Yksinkertaisuudessa on kauneutta." Tämä on totta, mutta voimme voittaa yksityiskohdilla ja koko tila saa aivan uuden ulottuvuuden. Tyypillisiä värisävyjä ovat tyylikäs valkoinen, kerma tai jopa ikäinen harmaa. Nämä värit ovat merkki laadusta, vakaudesta ja hienostuneisuudesta. Alusta ylöspäin - seinistä lähtien yrityksesi näyttää asiakkaalta tyylikkäältä ja ajattomalta.

Toinen tämän tyylin piirre on yhteys luontoon. Puupöydät ovat klassikko, jolla et voi pilata mitään. Kun massiivipuupöydät yhdistetään laadukkaisiin tuoleihin, ne muodostavat täydellisen kokonaisuuden. Monet suunnittelijat yrittävät palauttaa kukkia yrityksille. Tässä tapauksessa kohtaamme pääasiassa suurempia kasveja, kuten ficus, oliivipuu tai jopa dracena.

Kakuna kakun päällä on valaistus, joka usein luo erilaisen näkymän huoneeseen. Vielä kuuma trendi ovat riippuvalaisimet, jotka ovat yksinkertaisia ensi silmäyksellä, mutta silti omaperäisiä ja viehättäviä. Hiekkapuhalletun lasin ja kullatun metallipidikkeen yhdistelmä on vaihtoehto, joka varmasti maksaa.

Puun, vaaleiden sävyjen seinillä, kukkien ja yksinkertaisten lamppujen yhdistelmä luo taatusti kokonaisuuden, joka vetää kaikki mahdolliset asiakkaat yritykseesi. Tällä tavalla sisustettu sisustus takaa asiakkaillesi hygge -ilmapiirin, jonka ansiosta he palaavat mielellään yritykseesi.

Jokainen asiakas rakastaa tilaa hengittävää puhtautta.
Jokainen asiakas rakastaa tilaa hengittävää puhtautta.

Minimalistinen tyyli, jota täydentää teollinen taide

Ensi silmäyksellä näyttää siltä, että minimalismi kulkee käsi kädessä skandinaavisen tyylin kanssa, mutta ulkonäkö ei todellakaan valehtele sinulle. Suuntaus on kuitenkin, että minimalismin tekee erikoiseksi teollinen taide, joka on suosittu ympäri maailmaa.

Merkittävä osa tätä tyyliä ovat betonilastat, jotka houkuttelevat monia asiakkaita. Ensi silmäyksellä se näyttää huolimattomalta, mutta useat ovat yhtä mieltä siitä, että näiden vetolastien trendi palauttaa niiden sisäisen rauhan ja tasapainon.

Mukavat metallituolit ovat myös sopiva valinta, joka antaa huoneelle estetiikan ja yksinkertaisuuden. Metallituolit, joita täydentävät pöydät, joissa on jalat, joiden pinnoite on yksinomaan mattamusta, ovat edelleen mukana eivätkä todennäköisesti pudota niin pian suunnittelutrendeistä.

Kuten sanotaan, vähemmän on joskus enemmän, tämä ei ole poikkeus tästä suuntauksesta. Maailmanlaajuinen suuntaus on, kuten tiedämme, planeettamme pelastaminen, joka kulkee käsi kädessä minimalismin kanssa. Kysyt miten? Minimalismi julistaa etusijalle minimiä, jolla on myös positiivinen vaikutus planeettamme.

Kukat, jotka myös löytävät paikkansa tässä tyylissä, vaikuttavat myös positiivisesti ihmiskehoon. Toisin kuin skandinaavinen tyyli, yrityksesi, joka on saanut inspiraationsa minimalismista ja ripauksesta teollista taidetta, mahtuu pienempiin kukkiin ruukkuihin, kuten zamiokulkas, amerikkalainen agave, kultainen sandpiper ja muut mielenkiintoiset kukat, jotka houkuttelevat monien kukka -ystävien katseita. Et kuitenkaan varmasti astu sivuun, jos valitset bonsain, joka on edelleen suosittu ja suosittu ympäri maailmaa. Alkuperäisyytensä ansiosta ne valloittavat monien asiakkaiden sydämet.

Yksinkertaisuus on erittäin tyylikästä ja haluttua.
Yksinkertaisuus on erittäin tyylikästä ja haluttua.

Kodikkuutta, joka ei kyllästy

Toinen sisustussuunnittelu on yhdistelmä vaaleista, puusta ja kukista luoduista vihreistä seinistä. Jos päätät inspiroitua tästä tyylistä, siirryt ehdottomasti täydelliseen liiketoimintaan. Kaikki asiakkaasi rakastavat omaperäisyyttä ja viettävät mielellään vapaa -aikaa kanssasi.

Yhdistelmä valaisimia, jotka muistuttavat hämmästyttävän tavallisia hehkulamppuja, tekee asiakkaasta hyvän vaikutelman. Voimme jopa sanoa, että mitä enemmän sipulia haudataan, sitä parempi. Tässä tyylinen yrityssuunnittelu eroaa kahdesta edellisestä.

Baarituolit ovat itsestäänselvyys, mutta et astu sivuun valittaessa, jos valitset tuolit, joissa on metallijalat ja nahkatuoli. Pöydän tuolien valinta on erittäin tärkeää. Voit valita klassisen puisen, mutta voit myös antaa mahdollisuuden metallisille, joista puinen istuin tekee erityiseksi.

Jos valitset tumman lattian, se lisää tyyliä yritykseen. Tummat lattiat sopivat täydellisesti kontrastin luomiseen ja yhdistyvät hyvin seinien vaaleisiin väreihin. Musta lattia antaa ylellisen ilmeen erityisesti silmäänpistävillä lisävarusteilla, jotka muodostavat hehkulamppuja. Tässä tapauksessa lamput muodostavat monitoimisen tehtävän.

Emme saa kuitenkaan unohtaa elvyttää sisustusta. Tässä tapauksessa kiipeilykasvit, kuten muratti ja hiekkakivi, ovat sopiva valinta, mutta myös columnea on sopiva valinta.

Materiaalien yhdistelmä pelaa täydellisesti.
Materiaalien yhdistelmä pelaa täydellisesti.

Hipsterityylillä tai omaperäisyydellä ei ole rajoja

Totuus on, että tämän tyylin inspiroimaa yritystä pidetään alkuperäisenä, aitona tai jopa omituisena ja poikkeuksellisena. Yrittäjät haluavat luottaa tähän tyyliin, koska kahviloiden tai ravintoloiden suunnittelu on heidän persoonallisuutensa käyntikortti.

Kun valitset tämän tyylin, voit tulla hulluksi lattiasta kattoon. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ovatko yrityksen tuolit identtisiä, koska tämä ominaisuus lisää sisustuksen ainutlaatuisuutta. Oikea valinta on ehdottomasti nahkaistuimet, jotka näyttävät kodikkailta.

Epätavallisia esineitä on yleensä seinillä. Joskus tämä tyyli näyttää olevan sekoitus kaikkea, mutta siksi tämä tyyli on erittäin suosittu. Tiiliseinä on jotain, mitä sinun ei pitäisi puuttua yrityksessäsi, sekä mielenkiintoisen aiheen taustakuva.

Kukan varsia ei myöskään löydy tässä tyylissä. Myös kukkien ystävät viihtyvät. Täällä kohtaamme klassikoita, kuten versoa, atsaleaa tai calatheaa, mutta myös krotonia tai erilaisia ficus- tai muita kasveja.

Tämän tyylin ainutlaatuisuus houkuttelee yritykseesi kaikkia uteliaita ihmisiä, jotka nauttivat erinomaisista erikoisuuksista miellyttävässä ympäristössä.

Tyyli, jota halutaan lähinnä sen omaperäisyyden vuoksi.
Tyyli, jota halutaan lähinnä sen omaperäisyyden vuoksi.

Värilliset lattiat

Tämä tyyli on erityisen suosittu klassikoiden fanien keskuudessa. Pöydillä olevat marmoriset työtasot ovat olleet trendi pitkään ja tämä vuosi ei ole poikkeus. Täällä kohtaamme jälleen yhdistelmän mattamustasta pöydän jaloissa. Ikuinen klassikko, joka ei todellakaan pilaa mitään. Pöytiä täydentävät mukavat tuolit, jotka on valmistettu sametista ja jonka väri on tänä vuonna vuoden väri - kuninkaallinen.

Tämän tyylin silmiinpistävin aksentti on lattia. Trendi on yhdistelmä geometrisia muotoja, eri värejä ja kokoja.

Kukat ovat myös kirkkaan vihreitä täällä. Tällä kertaa etusijalla ovat suuret kukat, jotka täyttävät ja tuulettavat yrityksesi tilaa. Bambu, hirviö tai jopa filodendroni on suosittu.

Miellyttävä ympäristö, jonka luot sisustamalla sisätiloja, takaa sinulle täyden seuran tyytyväisiä asiakkaita.

Värien yhdistelmä takaa ainutlaatuisuuden ja suosion.
Värien yhdistelmä takaa ainutlaatuisuuden ja suosion.