Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Värien trendit sisätiloissa 2020

Tämän päivän artikkelissa esittelemme sinulle trendejä, joita sinun ei todellakaan pitäisi puuttua sisustuksestasi. Kuten tavallista, maailman suunnittelijat, paitsi muotialalla, myös muotoiluosastolla, määrittävät vuoden alussa muutamia mielenkiintoisia värejä, jotka ovat tietyn vuoden hitti. Meidän on tunnustettava, että vuodelle 2020 varatut ovat ainutlaatuisia ja erehtymättömiä.

Tummansininen elementti, joka ei saa puuttua kodistasi

Tämä erehtymätön väri sisätiloissa voi tehdä ihmeitä. Se näyttää ylelliseltä, ajattomalta, ja siksi emme voi yllättyä siitä, että sitä kutsutaan yhdeksi vuoden 2020 väreistä. Yhdistä se kuitenkin klassiseen valkoiseen väriin, jotta sisustuksesi ei näytä tummalta. Tämä väriyhdistelmä takaa sinulle turvallisuuden, joka ei väsytä sinua ja nautit siitä silti. Voit myös kokeilla ostamalla mielenkiintoisen kuvioidun tummansinisen taustakuvan. Se on ehdottomasti elementti, joka houkuttelee eikä kyllästy.

Kun valitset lisävarusteita, suosittelemme saavuttamaan klassiset kullatut, jotka ovat olleet trendi useiden vuosien ajan, emmekä todellakaan voi yllättyä. Jos päätät tuulettaa sisätiloja kukilla, et todellakaan ota askelta sivuun. Jos sinulla on suuri huone, investoi ostamaan isompi kukka, kuten hirviö, joka on erehtymättömän kaunis ja omaperäinen. Puu -saniainen on myös ylpeä suosiostaan ainutlaatuisuutensa vuoksi. Kuitenkin, jos sinulla on pienempi tila, se ei tarkoita, että tilasi tulisi jättää ilman kukkia. Päinvastoin. Kukat voivat tehdä ihmeitä. Tässä tapauksessa tavoita kuitenkin pienempiä kukkia, kuten zamiokulkas, joka sopii suoraan pienempiin tiloihin. Kuitenkin, jos etsit kukkivia kukkia, loistava valinta on ostaa orkideoita tai medinillaa, joka ainutlaatuisuudellaan näyttää ylelliseltä ja eksklusiiviselta.

Oliivi, joka voi tehdä ihmeitä

Tämä mielenkiintoinen värisävy on yhä suositumpi ja sen omaperäisyys voittaa monien sisustussuunnittelijoiden sydämen. Tämä mielenkiintoinen väri sopii hyvin klassiseen puuhun, mutta myös ajattomiin huonekaluihin, joissa on kullatut jalat tai jo klassisesti musta matta maali. Suosittelemme kuitenkin tämän maalin levittämistä lisävarusteisiin, ei seiniin. Jos kuitenkin päätät levittää oliivia myös seinille, ota yhteyttä asiantuntijoihin, jotka voivat sekoittaa juuri sinulle sopivan sävyn - tässä tapauksessa tippaa kevyemmän. Voit myös valita sohvan, jonka päällinen on oliivinvärinen, ja juuri tämä kappale kiinnittää kaiken huomion.

Kukkia ei pitäisi ehdottomasti puuttua edes huoneesta, jossa hallitseva elementti on oliivinvärinen. Luo harmoniaa soveltamalla huoneeseen ainutlaatuisia kaktuksia. Erityisen sopiva valinta ovat sellaiset keinotekoiset palmut, jotka ovat oikea kuorrutus kakulle.

Pehmeä vaaleanpunainen yhdessä harmaan kanssa täydellisenä yhdistelmänä

Jos suunnittelet jo lastesi huoneen uudistamista tai etsit vain pientä muutosta, pehmeä vaaleanpunainen on myös sopiva valinta, joka on ollut suosittu useiden kausien ajan. Ole kuitenkin varovainen, ettet tee koko huoneesta vaaleanpunaista valtakuntaa - se olisi halpaa ja ikävää. Jos kuitenkin pysyt kiinni maassa, tulos on täydellinen ja tyylikäs.

Tässä värissä on jälleen ikivanha klassikko kullattujen lisävarusteiden muodossa. Voit saavuttaa täydellisen värikontrastin lisäämällä kukkia, jotka voivat tehdä ihmeitä. Afelandra, peperonia tai jopa ainutlaatuinen aloe vera sopivat tähän väriyhdistelmään.

Mitkä kukat valita?

Kukkien valinta on äärimmäisen tärkeää riippumatta siitä, minkä värin 2020 valitset inspiroimaan. Kaikilla ei kuitenkaan ole kaunista elävää vihreyttä useiden vuosien ajan. Monet kasvit eivät pidä tummista kulmista, joissa kukat sopivat täydellisesti kohteen kirkastamiseen. Allergikot haluavat myös kukkia taloonsa tai asuntoonsa, mutta terveyden kannalta heidän on kieltäydyttävä tästä nautinnosta.

Meillä on ratkaisu sinulle. Laadukkaita kasvien jäljitelmiä ei voida erottaa klassisista kasveista. Kasvikannot on valmistettu luonnollisista materiaaleista, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kasvit näyttävät tavalliselta rumaiselta muovikappaleelta.