Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Värit vuonna 2021 sisätiloissa

Monet meistä seuraavat asetettuja suuntauksia. Olipa muotiteollisuus tai muotoilu. Maailman suunnittelijat, kuten tavallista, ovat tuoneet kuluvan vuoden värit, jotka on lueteltu vuoden hittinä. Tämän päivän artikkelissa esittelemme sinulle väritrendejä, joita voit soveltaa kotona.

Harmaa yhdistettynä kirkkaan keltaiseen

Kaksi väriä, jotka eivät sovi yhteen ensi silmäyksellä. Jos kuitenkin käytät näitä kahta väriä sisustukseen, huomaat, että se on todellisuudessa täysin erilainen. Nämä kaksi värisävyä sopusoinnussa muodostavat täydellisen kokonaisuuden. Kirkkaankeltaista väriä pidetään erittäin positiivisena ja optimistisena. Jopa pienet yksityiskohdat koristuksessa voivat luoda ihmeitä ja herättää huomiota. Päinvastoin, harmaa väri tarvitaan kunnolliseen ja esteettisesti mielenkiintoiseen väriin, joka ei saa puuttua missään sisätiloissa.

Jos kysyt, mitä koristeita valita tällaiselle värirakenteelle, vastaus on yksinkertainen. Lyö vetoa klassikoista. Kukat ovat yleensä paras sisustus, joka viimeistelee suunnittelun, ja huone on taatusti luettelon näköinen. Ja mitä kukkia kannattaa valita? Päätös on sinun. Suosittelemme kuitenkin hakeutumaan suurempiin kukkiin .

Tyylikäs olohuone.
Tyylikäs olohuone.

Ruskeanharmaat sävyt todellisen mukavuuden ja lämmön tunteena

Ei ole virhe yhdistää nämä sävyt luontoon. Valitessaan näitä sävyjä suunnittelijat luottivat siihen, mitä monet ihmiset pitävät - luonnosta. Sävyjen tarkoituksena on luoda turvallisuuden tunne ja auttaa rentoutumaan. Monet ovat kotoisin nykyisestä tilanteesta, joka on jatkuvassa stressissä. Siksi sinun pitäisi rakentaa näiden värisävyjen varaan. Usko meitä, värien voima on huomattava, ja joskus se ei riitä tekemään sinut onnelliseksi ja onnelliseksi talossasi.

Jos et uskalla ottaa niin suuria askeleita kuin seinämaalien levittäminen, hae lisävarusteita näissä sävyissä. Onko istuimesi huonossa kunnossa ja aiot ostaa uuden? Ruskeanharmaat sävyt istuinsuojissa ovat elementti, joka houkuttelee ja on myös ajaton.

Mitä ei voi puuttua olohuoneesta, jossa on luonnollisia sävyjä? Kukat! Ruskea tai harmaa ilman kaunista vihreää kukkien muodossa on kuin kuppi kahvia ilman korvaa! Älä siis unohda kukkia . Ne eivät ole vain kauniita katsella, vaan niillä on myös myönteinen vaikutus ihmiskehoon.

Viihtyisä olohuone.
Viihtyisä olohuone.

Vihreä-sininen ja viileä pohjavire

Eleganssia ja ylellisyyttä. Juuri nämä sanat kuvaavat tätä värisävyä, joka on myös tarkoitettu vuoden 2021 väreksi. Tasapainoinen ja rauhallinen sävy rohkaisee täydellisesti mielen rauhoittamiseen. Tämä sävy antaa sinulle varmasti oikean ilmapiirin, jota tarvitaan jokaisessa kodissa.

Jos mietit, mitä valita tällaiselle värille, sinun ei tarvitse odottaa kauan vastausta. Luonnolliset materiaalit, kuten puu, sopivat erityisesti tähän sävyyn. Rakenna klassikoihin äläkä käytä valkoisia kaappeja sisätiloihin, vaan päinvastoin - tavallista puuta, joka on itsessään täydellinen. Toinen elementti, joka ei saa puuttua sisustuksesta tällä hallitsevalla värillä, ovat kultaiset aksentit lampun tai jalkojen muodossa nojatuoleissa tai neuvottelupöydässä. Koska valitulla värillä on viileä pohjavire, älä ehdottomasti tavoita hopeisia aksentteja. Jos otat tämän askeleen, huone voi lopulta näyttää steriililtä ja sieluttomalta - mitä emme tietenkään halua. Kultaisella värillä on lämmin pohjaväri ja siksi se sopii valittuun sävyyn.

Ylellinen olohuone.
Ylellinen olohuone.

Beige sävy vaaleanpunaisella sävyllä ylellisyyden merkkinä

Mietitkö, miten voit muuttaa olohuoneesi ylelliseksi huoneeksi menettämättä koko omaisuutta? Meillä on ratkaisu sinulle. Tätä värisävyä pidetään ajattomana ja ylellisenä. Jos päätät levittää tämän maalin seinille, et tee virhettä. Koska tätä väriä pidetään ajattomana ja tyylikkäänä, se ei varmasti kyllästytä sinua lyhyessä ajassa. Toinen tämän värin etu on, että se on erittäin pehmeä ja uskomaton. Näiden ominaisuuksien ansiosta et halua muuttaa kuukauden kuluttua.

Suosittelemme kuitenkin virittämään lisävarusteet tähän väriin lämpimiin sävyihin. Voit tasapainottaa kultaisia aksentteja mustilla ovilla kaappeissa, ja taatusti hämmästyt monet talosi kävijät. Voit myös tavoittaa taustakuvan, joka sisältää luonnollisia aiheita, kuten kukkia tai lehtiä. Lisäksi tapetti, älä unohda klassinen potin kukkia . Kasvit , kuten tiedät, ovat pakollinen elementti kaikissa sisätiloissa.

Minimalistinen olohuone.
Minimalistinen olohuone.

Vesiväri sininen

Pehmeä, mykistetty tai trooppinen. Kaikki tämä sisältää värin, joka on myös valittu väriksi 2021. Täydellinen olohuoneen lisäksi myös makuuhuoneeseen tai kylpyhuoneeseen. Se voi luoda ennennäkemättömän vuorovaikutuksen lämpimillä tai maanläheisillä sävyillä. Jos päätät käyttää kiertomaalia seinille, huoneelle on ominaista raikkaus ja eksoottisuus.

Suosittelemme tämän sävyn lisävarusteiden tai huonekalujen virittämistä jo mainittuihin maanläheisiin ja lämpimiin sävyihin. Emme tietenkään saa unohtaa myöskään kukkia. Jos sinulla on enemmän tilaa, tavoita ehdottomasti suurempia kukkia . Jos huone on melko pienempi, tavoitella kukkia , jotka ovat pienempiä . Mutta ehdottomasti älä unohda kukkia. Kukkien ansiosta huoneesi näyttää kokonaiselta ja kalustetulta kuin ensiluokkainen suunnittelija.

Moderni olohuone.
Moderni olohuone.

Ruosteinen kuin kuorrutus kakun päälle

Ruosteiselle värille on ominaista se, että se houkuttelee rauhoittavasti. Se on täydellinen huoneeseen, jossa tarvitset paljon lämpöä ja rauhaa. Tämän ansiosta se sopii hyvin olohuoneeseen. Yhdistä se mahonki- tai kirsikkapuuhun ja voit varmasti ylpeillä täydellisestä olohuoneesta, joka on menestys paitsi kuluvana vuonna myös muutaman vuoden kuluttua.

Jos valitset tämän ainutlaatuisen värin, sinun ei välttämättä tarvitse levittää sitä vain seinille. Voit valita muunnelman huonekalusovelluksen muodossa. Istuin voi usein kiinnittää huomiota itseensä, ja siksi se on sopiva ja mielenkiintoinen, jos vain tavoitat istuimen päällisen ruosteisen sävyn.

Alkuperäinen olohuone.
Alkuperäinen olohuone.

Oletko kiinnostunut siitä, mitä värejä kutsuttiin vuoden 2020 väreiksi? Voit lukea artikkelimme, jossa esittelimme edellisen vuoden värit.