Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Top 7 vinkkiä toimistosi viihtyisyyteen

Ei ole mikään salaisuus, että vietämme suurimman osan elämästämme töissämme. Työnantajat yrittävät monin tavoin saada työntekijät tuntemaan olonsa mahdollisimman hyväksi työssä. Erilaiset edut, mielenkiintoiset työpajat tai viikon hedelmäpäivät eivät ole enää uusia. Kuitenkin tämän päivän artikkelissa yritämme antaa sinulle muutamia vinkkejä siitä, miten työpaikan sisustus saadaan viihtyisäksi.

Ilmastointi on itsestäänselvyys

Ahtaat huoneet, joissa on huonekalut, eivät enää ole. Suuntaus on ns minimalistinen tyyli. Älä siis aseta huonekaluja, joita ei tarvita toimistoihin. Luovuuden ja ideoiden virta vapautuu helpommin huoneessa, jolle on tunnusomaista ilmavuus. Suuret ikkunat, joista auringon säteet tunkeutuvat huoneeseen, ovat ehdottomasti sitä, mitä todella tarvitset toimistoissasi.

Hyvin valaistu huone on avain menestykseen.
Hyvin valaistu huone on avain menestykseen.

Huoneen väri

Vaikka synkkät värit, kuten harmaa, ovat trendi, se ei ole aina välttämätöntä ja seuraa uusimpia suuntauksia. Ei ollenkaan, jos haluat soveltaa sitä huoneeseen, jossa yrityksesi toiminta kehittyy. Varma, että et varmasti astu viereen, on ikivanha klassikko - valkoinen. Voit kuitenkin tavoittaa myös muita kirkkaita värejä, kuten keltaista tai herneen vihreää, mutta tällaiset vahvat värit voivat vaikuttaa haitallisesti työntekijöidesi luovuuteen. Kuten tiedämme, jokaisen maku on erilainen ja se, mistä pidät, ei välttämättä vastaa työntekijöidesi makua. Lisäksi jos panostat valkoiseen, se helpottaa toimistosi sisustamista.

Seinien valkoisen värin ansiosta sinä ja työntekijäsi olette varmasti tyytyväisiä
Seinien valkoisen värin ansiosta sinä ja työntekijäsi olette varmasti tyytyväisiä

Huoneen tuoksun ei pitäisi hukuttaa, vaan innostaa

Aistimme ovat erittäin tärkeitä työn tekemisessä. Jos haluat saavuttaa parhaan mahdollisen tunnelman, älä ehdottomasti unohda tuoksua. Suosittelemme käyttämään raikkaita tuoksuja, joissa on pieni kukkaishaju. Varo kuitenkin, ettei haju ole liikaa. Tämä voi vaikuttaa haitallisesti työntekijöidesi huomioon ja keskittymiseen. Loppujen lopuksi, kuten sanotaan, vähemmän on joskus enemmän.

Älä laita vihreää stop -merkkiä

Vanha hyvä ja tuttu. Monet suunnittelijat ovat yhtä mieltä siitä, että kasvien ansiosta ihmisten luova puoli laajenee paljon ja toimii täydellä nopeudella. Tosiasia on, että monien taiteilijoiden kodeissa on paljon kukkia.

Ei vain käytännöllinen, mutta erityisesti esteettinen muoto auttaa täydellistä kokonaisuutta, mikä on enemmän kuin vain toivottavaa. Kuuma trendi on ns vihreät seinät, jotka voivat toimia sisäänkäynninä käytävän työpaikalle. Voit kuitenkin tavoittaa myös suurempia kukkia, kuten erittäin suosittua dracenaa tai ficusta, tai päinvastoin - pienempiä, kuten peperomia, svokrin -kieli tai myös agave.

Et varmasti astu sisätilojen vihreyteen.
Et varmasti astu sisätilojen vihreyteen.

Visioiden ja ideoiden muuri

On hyödyllistä, että toimistossasi on paikka, jossa ideat kirjoitetaan muistiin. Saattaa vaikuttaa siltä, että tämä ilmoitustaulu on häiritsevä eikä sovi kokonaissuunnitteluun, mutta päinvastoin. Tällainen häiritsevä elementti rikkoo tavanomaisen stereotyyppisen ja steriilin ympäristön. Aseta tällainen ilmoitustaulu paikkaan, johon silmäsi useimmiten putoavat. Muista laittaa merkki lähelle. Et koskaan tiedä, milloin ajattelet ajatusta, joka voi olla läpimurto yrityksessäsi. Ja rauhallisesti huomenna tai jopa muutaman vuoden kuluttua.

Mielenkiintoinen ja erityisesti käytännöllinen toimistotilojen erikoistuminen.
Mielenkiintoinen ja erityisesti käytännöllinen toimistotilojen erikoistuminen.

Huoneen tulee olla mahdollisimman valoisa

Luonnonvalo on tietysti paras valinta. Mutta mitä tehdä, jos tiloissa ei ole riittävästi luonnonvaloa? Markkinoilta löytyy lukemattomia erilaisia valaisimia. Varo kuitenkin, ettei tuloksena ole juoruja - mikä ei ole tavoite.

Runsaasti valoa on erittäin tärkeää työntekijöiden keskittymisessä.
Runsaasti valoa on erittäin tärkeää työntekijöiden keskittymisessä.

Kokoushuone ei ehdottomasti saisi puuttua

Yrityksesi menestys on jokaisessa pienessä asiassa. Kokoushuone on avain hyvään. Tällaiseen huoneeseen sijoitetaan yleensä suurin pöytä ja tuolit. Näetkö kuinka kaikki pisteet ovat yhteydessä toisiinsa?

Näin kokoushuoneesi voi näyttää tyylikkäältä ja ajattomalta
Näin kokoushuoneesi voi näyttää tyylikkäältä ja ajattomalta