Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Palma areca - ainutlaatuisuus ja tyylikkyys

Palma Areca on kasvi, jonka sukutaulu ulottuu aina Madagaskariin asti. Alueellamme se näkyy kuitenkin pääasiassa klassisena huonekasvina. Sen varsi, joka on erityisen pystyssä, muistuttaa ainutlaatuista bambukasveja. Nämä varret päättyvät yleensä tuulettimen muotoisiin, kaareviin lehtiin, jotka on järjestetty vastakkaisiin suuntiin. Lehdet voivat saavuttaa uskomattoman 1,2 metrin pituuden.

Uusia kasveja kasvaa palmun oksista. Jos kasvi kasvaa luonnollisessa ympäristössä, se voi kasvaa uskomattoman 15 metrin korkeuteen. Sisäympäristössä se kasvaa kuitenkin vain 10% verrattuna korkeuteen, kun se kasvaa luonnollisessa ympäristössä (150 senttimetriä). Se kasvaa hyvin hitaasti ja on helppo hoitaa. Palma Areca, kuten mikä tahansa kasvi, parantaa huoneen tunnelmaa ja ilmastoa.

Se lisääntyy jakamalla. Jos kasvi siirretään, nuoret kasvit voidaan helposti erottaa emokasveista - näin Palma Areca lisääntyy. Leviämisen lisäämiseksi on kuitenkin suositeltavaa, että nuoret kasvit eivät ylitä 30 senttimetriä. Arecu -kämmen on siirrettävä joka toinen vuosi keväällä aina suurempaan astiaan.

Kasvukauden aikana on välttämätöntä, että Palma sijaitsee hyvin suodatetussa paikassa. Talvella se ei kuitenkaan vahingoita sitä edes suorassa, terävässä auringonvalossa. Palma vaatii yli 16 ° C lämpötilan ja myös korkeamman kosteuden.

Se vaatii läpäisevää maaperää, johon on sekoitettu turvetta, hiekkaa ja lehtiä. Palman kastelu on kasteltava voimakkaasti, suurempia määriä, mutta talvella se vaatii vähemmän vettä - silloin on tarpeen vähentää veden määrää noin kolmanneksella. Koska tämä ainutlaatuinen kasvi vaatii korkeaa kosteutta, on tarpeen laittaa kukkaruukku kulhoon, joka on täynnä kosteuttavia kiviä. Lannoitusta suositellaan kasvukauden aikana eli kesällä klassisella nestemäisellä lannoitteella, joka laimennetaan 50%: n pitoisuuteen.

Tuholaiset ja sairaudet

Sinun tulisi olla tietoinen siitä, milloin lehtien ruskeat päät näkyvät kasvilla. Tämä osoittaa erityisesti, että huoneilma on liian kuiva. Tässä tapauksessa on tietysti tarpeen lisätä kosteutta huoneessa, jossa kasvi sijaitsee. Hyvä ratkaisu on myös aloittaa lehtien kastelu. Lehdet, jotka muuttuvat ruskeiksi - ne kuolevat repimällä, vain tartu niihin.

Jos kasveissa on täpliä, siihen voi olla useita syitä. Se voi vuotaa laitosta, kastaa liian kovaa vettä tai jopa jäähdyttää laitosta. Lehtien kellastuminen johtuu epätasapainosta, väärästä ravinnosta.

Jos lehdet muuttuvat hopeanhohtoisiksi, kasvi hyökkää todennäköisesti tuholaisen - punkin - kimppuun. Jopa tässä tapauksessa Palme auttaa, jos lisäät kosteutta.

Tietolähde: MojeRastliny

Paliem Areca -lajeja on markkinoilla useita yksittäisiä lajeja.

Keinotekoinen Palma Areca -beteli on 160-170 senttimetriä korkea, mukaan lukien ruukku, jonka halkaisija on noin 80 senttimetriä. 50 filigraanilehden ansiosta palmu näyttää todelliselta. Se on erittäin houkutteleva huonekasvi. Lehdet ovat tummat ja vaaleanvihreät, jotta tuoreiden lehtien näkeminen on helpompaa. Palmussa on 7 keinotekoista runkoa ja lehdet alkavat noin 60 cm maasta. Palmu näyttää hyvin luonnolliselta ja on kokonaisuudessaan suhteellisen tiheä. Lehdet voidaan taivuttaa tarpeen mukaan. Mukana toimitettu perusastia on 17 x 20 senttimetriä.

Areca betel.
Areca betel.

Tätä keinotekoista Areca -betelipalmua on saatavana erikokoisina. Se on saatavana koossa 190 cm ja 210 cm.

Toisin kuin Areca -beteli, markkinoilla on myös Areca , jonka koko on 100 senttimetriä. Kämmenen kokonaiskorkeus on noin 100 cm ja kruunun halkaisija noin 50 cm. 27 eripituista ja leveää palmulehteä on varustettu pienemmillä 243 kämmenlehdellä. Palme antaa sille pehmeän mutta tiheän ilmeen. Lehdet on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista. Erityisen huomionarvoisia ovat pienet yksityiskohdat, kuten lehtien muoto, väri. Rungon alaosassa käsitellään varsien kämmenten varren puiset päät. Lehdet on valmistettu vedenpitävästä PE -materiaalista, joten tämä kasvi sopii suojatuille ulkoalueille. Ei sovellu tuulisille paikoille, koska lehdet voivat repeytyä. Valmistajasta riippuen kasvi toimitetaan koristepannussa tai muovipannussa. Suosittelemme sopivaa istutus- ja hydrogranulaatti- tai muuta täyteainetta.

Areca keinotekoinen palmu.
Areca keinotekoinen palmu.

Arecan keinotekoinen kämmen on noin 120 cm korkea (maasta mitattuna) ja koostuu 13 tekstiililehdestä. Erityisen huomionarvoisia ovat erittäin mukavat, eri pituiset filigraaniset tekstiililevyt. Ne alkavat alhaalta kattilan yläpuolelta. Yläosan pitkät lehdet saavat palmun näyttämään erittäin laajalta. Lehdet voidaan taivuttaa halutulla tavalla. Palmu, ruukku mukaan lukien, on noin 120 cm korkea. Palmulehtien määrä on 13 kpl. Kämmenen halkaisija on noin 100-120 cm. Lehdistyksen alku on noin 35 cm.

Palma Areca 120 senttimetriä.
Palma Areca 120 senttimetriä.

Arecan palmut ovat tiheyden vuoksi yksi suosituimmista kämmentyypeistä sisustukseen. Kämmenlehdet on valmistettu tekstiilimateriaalista ja ne kopioivat hyvin todelliset lehdet. Palmu, joka on alun perin peräisin trooppisista metsistä, antaa kotiisi hieman eksoottista tunnelmaa. Keinotekoinen areca-palmupuumme on valmistettu putken muotoisista muovirungoista ja hieman kellertävänvihreistä pitkistä varsista, joissa on hieman kaarevia kankaasta tehtyjä lehtiä. Tekstiilinen kämmenkuitu toistetaan kolmella päärungolla, minkä ansiosta kämmen näyttää entistä realistisemmalta. Areca -keinotekoinen palmu on luonnollisen värinen, lehtien muotoinen ja lehtien kohotettu, ja siksi se on erittäin kaunis ja yksityiskohtainen kopio todellisesta palmusta. Palmu, ruukku mukaan lukien, on noin 150 cm korkea. Kämmenen halkaisija on noin 80-90 cm. Palmu on varustettu 24 lehdellä ja 4 versolla. Lehtien koko on noin 35 x 25 cm ja 47 x 27 cm. Perusastia on 17 x 20 cm (KxKM). Lehdet on kiinnitetty tiukasti turvallisen kuljetuksen vuoksi. Yksittäiset lehdet ovat hyvin mallinnettuja ja tekevät tästä kasvista näennäisen todellisen. Voit itse määrittää palmun täyteyden tai tiheyden ja mukauttaa sen halutun maun mukaan.

Areca -keinotekoinen palmu, jonka koko on 150 senttimetriä.
Areca -keinotekoinen palmu, jonka koko on 150 senttimetriä.

Arecan palmuja ovat suosituimmat palmutyypit asuin- ja liiketilojen sisustamiseen. Lehdet on valmistettu kankaasta ja siten toistavat yksityiskohtaisesti alkuperäisen todellisen. 19 hienon tuulettimenmuotoisen lehden ansiosta palmulla on mukava tiheys. Areca -palmu on realistinen väri, lehtien muoto ja lehtien reljefi, ja siksi se on kaunis ja yksityiskohtainen kopio todellisesta palmusta. Kämmenen kokonaiskorkeus ruukkuineen on 170 cm . Lehtien määrä kämmenellä on 19 kappaletta ja 3 uutta versoa. Lehtien koko on noin 55 x 27 cm ja ne on tehty kankaasta. 3 muovirunkoa on peitetty keinotekoisella palmukuidulla. Kämmenen halkaisija on noin 90-100 cm. Lehtimisen aloitus alkaa noin 50 cm: n päästä.

Palma Areca kooltaan 170 senttimetriä.
Palma Areca kooltaan 170 senttimetriä.

Kämmenlehdet kopioivat oikeita lehtiä erittäin hyvin. Tämä Areca Palm -kopio näyttää erittäin tiheältä ja ylelliseltä, kun käytetään kahta todellista puurunkoa, joilla on erillinen korkeus ja joita on useita palmunlehtiä. Lehdillä on yksittäiset varret, joten ne voivat taipua muotoon omien tarpeidesi mukaan (tiiviit ja tiheät tai edelleen erotetut ja ilmavat). Kokonaiskorkeus on noin 225 cm maasta ja halkaisija noin 110 cm. Laitos toimitetaan perusmuovipurkissa. Kuvitettuja kukkaruukkuja on saatavana. Käyttämällä korkeaa kukkaruukkua kämmenen kokonaiskorkeus voi helposti nousta noin 275-300 cm: iin. Palmu on varustettu 1100 lehdellä.

Tämä ainutlaatuinen palmu, jonka koko on uskomaton 225 senttimetriä, sopii erityisesti ravintoloiden, hallien, ostoskeskusten sisätiloihin ja minne tahansa haluat sen menestyvän.

Palma Areca, koko 225 senttimetriä.
Palma Areca, koko 225 senttimetriä.

Loppujen lopuksi paras. Areca Royal -palmu on ainutlaatuinen, joka valaisee joka nurkan. Tarjoamme niitä 120 ja 180 senttimetrin kokoisina.

Kuten nimestä voi päätellä, Royal Areca -palmu on Areca -palmun kuningatar. Kämmenlehdet ovat erityisen tiheitä ja leveitä ja varret ovat erityisen pitkiä. Palmulehtien suuren määrän ja yksittäisten lehtien koon vuoksi tämä palmu on erityisen laaja ja tuuhea. 24 (120 cm kämmenen) tai 45 (180 cm kämmenen) paksun lehtensä ansiosta Areca -keinotekoinen kämmen on yksi suosituimmista kämmentyypeistä sisustukseen. Palmunlehdet vaihtelevat pituudeltaan ja alkavat lyhyillä versoilla suoraan kukkaruukun yläpuolella. Eri pituisilla lehdillä on yksittäiset varret, ja siksi ne voidaan taivuttaa ihanasti muotoon omien tarpeidesi mukaan (tiivis ja tiheä tai edelleen erotettu ja ilmava).

Palma Areca Royal, koko 120 senttimetriä.
Palma Areca Royal, koko 120 senttimetriä.
Palma Areca Royal, koko 180 senttimetriä.
Palma Areca Royal, koko 180 senttimetriä.

Miksi valita areca -keinotekoinen palmu?

Minimaalinen hoito, pelko tuholaisten tartunnasta ja erottamattomuus klassisesta Arecan elävästä kämmenestä ovat vain pikkuasia, joka vakuuttaa sinut ehdottomasti ostamaan. Laaja valikoima erilaisia malleja takaa, ettet voi päättää, mikä viime kädessä korjaa kotisi.

Haitta, joka on vähäinen, on kuitenkin se, että Arecan keinotekoinen palmu ei kauneudestaan ja kaikista sen eduista huolimatta voi kiertää ja parantaa ilmastoa.