Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Bonsai - symbioosi ihmisestä ja luonnosta

Tämän päivän artikkelissa esittelemme sinulle mielenkiintoisia faktoja kauniista bonsaiista, joita ei varmasti saa puuttua kotona tai yrityksessäsi. Opit kuitenkin myös keinotekoisen bonsain omistamisen edut ja perustiedot erittäin suositusta Zen -puutarhasta, josta on tulossa yhä suositumpi, emmekä voi yllättyä.

Bonsain merkitys

Sana bonsai tulee japanista ja sen kirjaimellinen merkitys on "puu kattilassa". Termi "bonsai" on otettu käyttöön kaikilla maailman kielillä ja se viittaa matalissa ruukuissa kasvatettuihin puihin. Tällaisen kasvin pitäisi näyttää todelliselta puulta, joka löytyy luonnosta, mutta pienoiskoossa.

Legendan mukaan Han -dynastian keisari loi kiinteistölle todellisen pienen maiseman, jossa oli jokia ja järviä, kukkuloita ja laaksoja sekä kauniita minipuita. Bonsai kiehtoo jatkuvasti kasvien ystäviä ympäri maailmaa. Jos olet jo harkinnut sen ostamista, näiden tietojen pitäisi ehdottomasti vakuuttaa sinut päätöksesi oikeellisuudesta.

Bonsai on paljon enemmän kuin vain pieniä puita. Jopa japanilaiset ja kiinalaiset pitivät bonsaiä tiivistetyn energian lähteenä ja asettivat ne koristeelliseen markkinarakoon juhlahetkien tai meditaatioiden aikana. Bonsai on jo pitkään ollut arvostettu muinaisessa Feng Shui -taiteessa sen kyvystä vetää elämänenergiaa huoneeseen. Niistä huolehtimista pidetään todellisena taiteena. Tämä pienoiskoossa oleva puu voi viedä monta vuotta, ennen kuin se saavuttaa todellisen muodon, joka jäljittelee villiä yksilöitä.

Mihin nämä alkuperäiset osat sijoitetaan?

Jos etsit jotain erityistä kotiin, toimistoon tai ravintolaan, on aika harkita keinotekoista bonsai -ruokaa . Yksinkertaiset keinotekoiset pienoispuut tarjoavat sinulle monia etuja. Tärkeimpiä ovat kestävyys ja vähäinen hoito . Olipa sisätiloissa tai ulkona, pienessä toimistossa tai kätevänä lisäyksenä ravintolaan, bonsai sopii mihin tahansa huoneeseen ja mihin tahansa tyyliin. Voit sijoittaa keinotekoisen bonsai -sinkin, vaikka elävällä kukalla ei olisi ihanteellisia olosuhteita. Älä kuitenkaan käytä keinotekoista bonsai -valmistetta suoraan auringonvaloon, jotta puun värit eivät haalistu.

Elävän bonsain hoito on aikaa vievää, mutta myös taloudellisesti vaativaa. Keinotekoisten kasvien etuna on kertaluonteinen hankinta. Lisäksi sinulla ei ole karsimisesta, lannoituksesta tai kastelusta aiheutuvia kustannuksia. Kun ostat keinotekoisen bonsai, säästät huomattavan määrän.

Kaikki tuotteemme soveltuvat allergikoille, ja elävät puut tai kukat aiheuttavat heille terveysongelmia.

Zen -puutarha ja sen merkitys

Zen -puutarha yhdistää luonnon perinteisiin uskomuksiin, jotka korostavat syvää mietiskelyä. Nämä erehtymättömät puutarhat ovat pääasiassa huolellisesti pinottuja kiviä päällekkäin, sammal tai sora. Puutarhat ovat pääasiassa pienempiä, ja sen ansiosta kaikki huomio on keskittynyt tähän pieneen rauhan ja kauneuden kappaleeseen yhdessä.

Kyse ei ole vain kauneudesta, vaan ennen kaikkea sillä on korvaamaton syvempi merkitys. Puutarhan tulisi olla paikka, jossa voit saavuttaa maksimaalisen rauhan tason väsyttävän päivän jälkeen. Zen -elementin lisäämisen jälkeen unelma tuntuu kuin taikasauvaa pyyhkäisemällä.

Kuten tiedämme, perinteisessä zen -puutarhassa ei ole paljon erilaisia kukkia tai puita. Täällä kohtaamme pääasiassa klassikoita, kuten bonsai -puita tai erilaisia versioita puista, joiden kasvu on pienempää. Yksi keinotekoisen bonsai -kasvien parhaista eduista on niiden todellinen ulkonäkö. Laadun jäljitelmät näyttävät hyvin todellisilta, ja joskus on hyvin vaikeaa erottaa ne elävistä. Ne säilyttävät alkuperäisen muotoilunsa tai värinsä erittäin hyvin. Koska kasvua ei tapahdu, sinun ei tarvitse huolehtia kastelusta, lannoituksesta tai karsimisesta. Synteettinen puu näyttää lähes samanlaiselta muutaman vuoden ajan kuin ostaessasi sen. Enintään muutama minuutti viikossa riittää lehtien, rungon ja kukkaruukun ylläpitoon.

Ei vain paras rauha, vaan myös aistien herääminen on haluttu vaikutus. Hajusolut ovat erityisen tyytyväisiä rauhoittaviin kukka -tuoksuihin, kuten laventeli tai jasmiini.