Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

5 syytä, miksi tekokukat ovat loistava lisä

Tässä artikkelissa esittelemme sinulle viisi syytä, miksi tekokukat ovat oikea valinta matkalla harmoniseen sisustukseen.

Monet ihmiset valitsevat edelleen mieluummin elävän kukan kuin keinotekoisen. He pelkäävät, että heidän unelmansa näyttävät epäonnistuneelta muovikappaleelta, joka on myös haaleaa ja mautonta. Koska tekniikka etenee nopeasti, keinotekoisten puiden, kukkien ja erittäin suosittujen palmujen tuotanto ei ole poikkeus. Mauttomat muovit korvaavat alkuperäiset kappaleet, jotka eivät ole erottavia elävistä kukista. Rungot on valmistettu luonnonmateriaaleista ja tuloksena oleva tuote istutetaan usein laadukkaaseen kukkaruukkuun.

1. vähäinen huolto

Elävät kasvit vaativat paljon aikaa kasteluun, lannoitukseen tai istutukseen. Kaikki eivät kuitenkaan voi huolehtia kukista tarpeeksi, ja tuloksena on kuihtuneet kukat, joilla ei ole pitkää ikää. Selviytyminen valaistusolosuhteista on myös vaikea pähkinä.

Tekokukat ovat sopiva vaihtoehto. Aina vihreiden kukkien näkeminen on syy, miksi sinun pitäisi valita tämä tapa. Toisin kuin elävät kukat, tekokukat eivät vaadi jatkuvaa kastelua, lannoitusta tai istutusta. Säästä kallisarvoista aikaa, jonka voit käyttää tehokkaammin. Ainoa asia, joka sinun on tehtävä tekokukkia hoidettaessa, on pölyttää lehdet silloin tällöin pölystä. Et kuitenkaan missaa tätä vaihetta, kun hoidat eläviä kukkia, joten lopulta säästät paljon aikaa, mikä on erittäin harvinaista.

2. ne ovat kestäviä

Kuten tiedämme, elävät kukat ovat erittäin hauraita ja vaativat erityisiä valaistusolosuhteita. Tekokukat on valmistettu kestävistä materiaaleista, eikä voi tapahtua, että kasvi rikkoutuu. Tärkeä etu, jota emme saa unohtaa mainita, on se, että sinun ei tarvitse luottaa laitoksesi valaistusolosuhteisiin. Tekokukat valaisevat talosi jokaisen pimeän nurkan, mutta myös toimistot tai ravintolat. Voit käyttää niitä missä tahansa, ne loistavat edelleen alkuperäisellä kauneudellaan monta vuotta.

3. ne ovat kustannustehokas vaihtoehto

Elävän kasvin ostaminen ei todellakaan estä luottokorttisi liikettä. Monet erikoisvalmisteet tai lannoitteet maksavat paljon rahaa, ja on edelleen riski, että jonain päivänä menetät rakkaan kukkasi väärin hoidettuna.

Hyvä valinta on investoida ammattimaisiin kasvien jäljitelmiin , jotka saat yksinkertaisella ostolla. Sinun ei tarvitse käyttää rahaa valmisteisiin, koska tekokukat eivät tarvitse erityistä hoitoa, toisin kuin elävät kukat.

4. ne näyttävät fantastisilta

Keinotekoisten kukkien ulkonäköä ei voi enää erottaa elävistä kukista. Tuotannossa käytetään vain laadukkaita materiaaleja, joiden ansiosta kukka näyttää kokeneelta puutarhurilta tai intohimoiselta kukkaviljelijältä.

HK Greenissä olemme tehneet yhteistyötä johtavien keinotekoisten kasvien valmistajien, kuten Eurogreensin, Maxifluerin ja Plastipin kanssa, lisätäksemme luetteloomme joitain suosituimpia korkealaatuisia kasveja. Ostamalla keinotekoisia kasveja verkkokaupastamme et varmasti astu sivuun. Ensiluokkainen laatu takaa menestyksen. Meille on tärkeää, että asiakkaamme on erittäin tyytyväinen tavaroihin ja ylpeä kasvistaan, mikä tuo hänelle iloa jopa muutaman vuoden kuluttua.

5. ne ovat yleinen lisävaruste

Lisäosa, joka ei todellakaan pilaa mitään. Kukat ovat tae tyytyväisyydestä asuinalueellasi, mutta myös ystäväsi tuntevat olosi paremmaksi täydellisesti harmonisoidussa sisustuksessa. Vihreällä värillä on suotuisia vaikutuksia ihmiskehoon. Juuri tällä värillä on uudistavia vaikutuksia, se rauhoittaa mieltä ja vaikuttaa myönteisesti hermostoon.

Ei vain esteettiseltä kannalta, vaan myös terveyden kannalta, keinotekoisten kasvien ostaminen on paras valinta. Tekokukkamme eivät ole terveydelle haitallisia, ja siksi ne sopivat myös alueille, joilla allergikot oleskelevat.