Ota meihin yhteyttä info@hk-green.sk

Ostaa

Onko sinulla myös kivikauppaa?

HK-green on yksinomaan verkkokauppa. Meillä ei ole kivikauppoja, eikä meillä ole vielä luetteloa tai näyttelytilaa.

Pitääkö minun rekisteröidä ostamaan kansasi?

Rekisteröityminen ei edellytä ostoksia kanssamme.

Rekisteröinnin etuna on kuitenkin mahdollisuus seurata tilauksesi tilaa ja sinulla on tilausten historia milloin tahansa. Voit myös tallentaa tietosi, eikä sinun tarvitse syöttää niitä uudelleen täyttäessäsi uutta tilausta.

Voit myös nähdä tilauksesi nykyisen tilan sekä seurata, missä lähetyksesi on tällä hetkellä kuljetuksessa.

Voinko muuttaa tai peruuttaa tilauksen?

Voit muuttaa tai peruuttaa tilauksen milloin tahansa ennen sen lähettämistä lähettämällä tämän pyynnön sähköpostiisi info@hk-green.sk tai puhelimitse numeroon +421 222 200 062.

Onko mahdollista yhdistää useita tilauksia?

Kyllä, mutta vain jos tilaustasi ei ole vielä lähetetty. Lähetä tilausten yhdistämispyyntö sähköpostitse info @ hk-green, sk tai puhelimitse numeroon +421 222 200 062.

Miten voin tietää tilaukseni tilan?

Jos olet rekisteröitynyt asiakas, voit seurata tilauksesi tilaa kirjautumalla sivullemme tilaushistoria -osiossa.

Miten voin maksata tilauksesta?

Voit maksaa tilauksesi postiennakolla, eli käteisellä kuriirille heti tavaroiden vastaanottamisen jälkeen, tai voit maksaa sen heti tilauksen tekemisen jälkeen luottokortilla tai pankkisiirrolla.

En saanut tilauksestani vahvistusta.

Tässä tapauksessa on mahdollista, että annoit sähköpostiosoitteesi väärin tilausta luodessasi tai vahvistus tuli roskapostille (roskapostille) tai jostain syystä lähetit tilauksen väärin, eikä järjestelmämme rekisteröinyt sitä.

Jos sinulla on ongelmia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@hk-green.sk tai puhelimitse numeroon +421 222 200 062.

Etkö löytänyt kysymystäsi?

Jos vastaat näihin useimmin kysyttyihin kysymyksiin, mutta sinun on otettava meihin yhteyttä, voit tehdä sen sähköpostillamme info@hk-green.sk tai puhelimitse numerosta +421 222 200 062.