Ota meihin yhteyttä info@hk-green.sk

Yleiset ehdot lucullus sro

Johdanto- määräykset

(jäljempänä "yleiset ehdot") Myyjä näissä yleisissä ostoehdoissa tarkoittaa yritystä LUCULLUS sro, jonka kotipaikka on Pribinova 4, 811 09 Bratislava, tunnistenumero: 50169971, rekisteröity Bratislavan I käräjäoikeuden kaupparekisteriin. operaattori ”) ja tavaroiden ja valitusten palauttamista käsittelevä sivuliike LUCULLUS sro, SNP 264/3, 059 21 Svit.

Yhteystiedot

Sähköposti: info@hk-green.sk

Asiakaspalvelu: +42122220062 (ma - pe: 9:00 - 15:00)

Tilaukset

 1. Tavarat voidaan valita selaamalla verkkosivustomme hk-green.sk luetteloa kuten operaattorin avulla numerolla +421 948 928 971 (ma - pe: 9:00 - 15:00).
 2. Ilmoita tilatessasi verkosta seuraavat tiedot: Jos ostat kuluttajana, eli luonnollisena henkilönä, joka ei toimi tehdessään etäsopimusta liiketoimintansa, työnsä tai ammattinsa puitteissa, anna nimi ja sukunimi, osoite. Anna puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi samanaikaisesti. Jos teet ostoksia liiketoimintasi yhteydessä, ilmoita myös yrityksesi nimi, henkilötunnus, alv -numero ja toimipaikka tai kotipaikka.
 3. Tilauksen lähettämisen jälkeen tilauksesi käsitellään ja sähköpostiisi lähetetään välittömästi vahvistus tilauksen vastaanottamisesta. Lähettämällä tilauksen myyjälle ostaja vahvistaa, että myyjä on täyttänyt ajoissa ja asianmukaisesti art. § 3 kohta 1 lain nro 1 102/2014 Coll. Kuluttajansuojasta tavaroiden myynnissä tai palvelujen tarjoamisessa etäsopimuksen tai myyjän tilojen ulkopuolella tehdyn sopimuksen perusteella ja tiettyjen lakien muuttamisesta (jäljempänä laki kuluttajansuojasta Tavaroiden myynti ").
 4. Tilauksen yksityiskohdista ja tavaroiden odotetusta toimituspäivästä ostajalle sovitaan kanssasi sähköpostitse. Tarvittaessa kaikki lisätiedot tilauksestasi lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tavaroiden toimitus

 • Myyjä on velvollinen täyttämään tilauksen ja toimittamaan tavaran ostajalle viimeistään 30 päivän kuluessa. Toimitamme tavarat yleensä varastossa 2 työpäivän kuluessa. Jokaisella tuotteella on kuitenkin arvioitu toimituspäivä, jonka pyrimme noudattamaan. Toimitamme tavarat arkipäivisin klo 9.00–18.00, ilmoitamme sinulle sähköpostitse tavaroiden tarkan lähetys- ja toimituspäivän.
 • Jos tavarat toimittaa sopimuskumppani, ostaja antaa myyjälle oikeuden myydä rahdinkuljettajalle tarvittavat vähimmäistiedot, jotta tavarat toimisivat ongelmitta (nimi, osoite, puhelin).
 • Kun vastaanotamme tavarat, toimitamme kuitin tavaroiden vastaanottamisesta. Todiste tavaroiden vastaanottamisesta on myös kirjallinen tilaus tavaroille. Ostaja vastaanottaa veroasiakirjan ostohinnan ja arvonlisäveron laskennalla sähköpostitse viimeistään 14 päivän kuluessa tavaroiden toimituksesta. Ostajan katsotaan vastaanottaneen tavarat sillä hetkellä, kun ostaja tai hänen nimeämänsä kolmas osapuoli ottaa haltuunsa kaikki tilatun tavaran osat tai:

a) ostajan yhdessä tilauksessa tilaamat tavarat toimitetaan erikseen viimeisenä toimitetun tavaran haltuunoton yhteydessä,

b) toimittaa tavaroita, jotka koostuvat useista osista tai kappaleista viimeisen osan tai viimeisen kappaleen haltuunoton yhteydessä,

c) toimittaa tavarat toistuvasti määrätyn ajanjakson aikana, kun ne vastaanottavat ensimmäisen toimitetun tavaran.

Peruuttaminen sopimuksesta (tavaroiden palautus)

 • Myyjällä on oikeus peruuttaa sopimus varaston myynnin tai tavaroiden puutteen vuoksi tai jos sopimuksessa sovittu tavaroiden valmistaja, maahantuoja tai toimittaja lopetti tuotannon tai teki suuria muutoksia, jotka estivät myyjän velvoitteiden täyttämisen sopimus tai ylivoimainen este, tai vaikka hän kaikin mahdollisin keinoin, joita häneltä kohtuudella vaaditaan, hän ei pysty toimittamaan tavaroita ostajalle näissä yleisissä ehdoissa määritetyssä ajassa tai verkkokaupassa määritettyyn hintaan . Myyjä on velvollinen ilmoittamaan tästä ostajalle välittömästi ja palauttamaan sopimuksessa sovituista tavaroista jo maksetun takuumaksun 14 päivän kuluessa sopimuksen peruuttamisesta ilmoittamalla ostajan osoittamalle tilille. Myyjä pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen tai sen osan seuraavissa muissa tapauksissa:

a) postiennakkotilauksen tapauksessa tilausta ei voitu vahvistaa sitovasti (väärin ilmoitettu puhelinnumero, ei saatavilla, ei vastaa sähköposteihin jne.)

b) jos ostaja-yrittäjä ei ole aiemmin ottanut tavaraa haltuunsa tai muuten rikkonut käyttöehtoja

 • Ostajalla on oikeus peruuttaa sopimus ilman syytä 14 päivän kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta. Ostajalla on oikeus purkaa ja testata tavarat tämän ajan kuluessa samalla tavalla kuin perinteisessä "kivikaupassa". Testaus ei kuitenkaan tarkoita tavaroiden käytön aloittamista ja sen jälkeen palauttamista myyjälle. Ostaja voi käyttää oikeuttaan irtisanoa myyjän kanssa tehty paperisopimus tavalla, joka ei herätä epäilyksiä peruuttamisesta.
 • Jos ostaja vetäytyy sopimuksesta, myös kaikki siihen sopimukseen liittyvät lisäsopimukset, joista ostaja vetäytyi, mitätöidään alusta alkaen. Sopimuksesta irtisanominen on ilmoitettava myyjälle etukäteen lomakkeella, joka on täytettävä verkossa myyjän verkkosivustolla, tai puhelimitse numerosta +421 915 328 783. Sopimuksen peruuttamisen yhteydessä ostaja on velvollinen toimittamaan täydelliset tavarat, mukaan lukien täydelliset asiakirjat, ehjät, alkuperäinen, vahingoittumaton pakkaus, jota ei ole käytetty 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jona myyjä on vastaanottanut peruutuslomakkeen vahvistuksen myyjän antamaan osoitteeseen.
 • On suositeltavaa vakuuttaa tavarat. Myyjä ei hyväksy postiennakkoa. Sopimuksen peruuttamisen jälkeen myyjä palauttaa ostajalle kaikki maksut, jotka ostaja on todistettavasti suorittanut ostosopimuksen tekemisen yhteydessä, erityisesti ostohinta, mukaan lukien tavaroiden toimituskulut. Myyjä ei kuitenkaan ole velvollinen korvaamaan ostajalle lisäkustannuksia, jos ostaja on valinnut erilaisen toimitustavan kuin myyjän tarjoama halvin tavallinen toimitustapa. Lisäkustannukset ovat ostajan valitsemien toimituskulujen ja myyjän tarjoaman halvimman vakiotoimitustavan kustannusten välinen ero. Maksut palautetaan ostajalle 14 kalenteripäivän kuluessa siitä päivästä, jona myyjälle ilmoitetaan ostajan peruuttamisesta ostosopimuksesta. Maksu suoritetaan samalla tavalla kuin ostaja, jolla hän maksoi myyjälle, ellei ostaja ole kirjallisessa sopimuksessa irtisanomisessa ilmoittanut muuta maksutapaa ilman lisämaksuja.
 • Jos ostat tavarat liiketoimintasi yhteydessä (joka päätetään ilmoittamalla ostotodistuksessa oleva henkilötunnus), peruutusoikeutta ei synny, koska kauppakoodi ei salli tätä mahdollisuutta. Siinä tapauksessa, että ostaja vetäytyy sopimuksesta ja toimittaa myyjälle käytettyjä ja vaurioituneita tai puutteellisia tavaroita tai tavaroiden arvo pienenee tällaisen tavaroiden käsittelyn vuoksi, joka ylittää tavaroiden ominaisuuksien ja toimivuuden määrittämiseksi tarvittavan käsittelyn , myyjällä on ostajalla oikeus vahingonkorvaukseen tavaroiden korjauksen arvon ja tavaroiden alkuperäisen kunnon palauttamisen arvosta. Myyjällä on oikeus vaatia ostajalta lunastusta ja ostajalle ilmoitetaan tästä.

Maksun palautus

 • Jos ostaja vetäytyy sopimuksesta ja toimittaa myyjälle käytettyjä, vahingoittuneita tai puutteellisia tavaroita, ostaja sitoutuu korvaamaan myyjälle arvon, jolla tavaroiden arvo todellisuudessa laski, ja myyjälle aiheutuneet kustannukset. tavaroiden korjaamisessa ja niiden saattamisessa alkuperäiseen kuntoon tavaroiden takuupalvelun hinnaston mukaisesti. Yleisten sopimusehtojen tämän kohdan mukaan ostaja on velvollinen maksamaan myyjälle korvauksen, joka on tavaroiden ostohinnan ja tavaroiden osto -sopimuksen irtisanomisajan arvon välisen erotuksen suuruinen korvaus.
 • Myyjä sitoutuu palauttamaan ostajalle kyseisistä tavaroista maksetun hinnan 14 kalenteripäivän kuluessa siitä päivästä, jona sopimuksen peruuttamisilmoitus on toimitettu myyjälle. Myyjä ei ole velvollinen palauttamaan ostajalle kyseisistä tavaroista maksettua hintaa ennen kuin hän sai tavaran ostajalta yhdessä tarvikkeiden kanssa, mukaan lukien asiakirjat jne. Toimitetaan tai kunnes ostaja todistaa tavaroiden lähetyksen lisävarusteineen, mukaan lukien asiakirjat jne. Takaisin myyjälle.
 • Sopimuksesta vetäytymisen jälkeen ostaja vastaa välittömistä kustannuksista, jotka aiheutuvat tavaroiden palauttamisesta myyjälle tai myyjän valtuuttamalle henkilölle ottamaan tavarat haltuunsa. Sopimuksen peruuttamisen yhteydessä ostaja vastaa tavaroiden palauttamisesta aiheutuvista välittömistä kustannuksista, joita ei luonteensa vuoksi voida palauttaa postitse. Tavaroiden palauttamiseen liittyviä välittömiä kustannuksia ei voida laskea riittävästi etukäteen. Saatavilla olevien tietojen mukaan näiden kustannusten arvioidaan olevan riippuvaisia tavaroiden koosta, painosta, tavasta, josta tavarat palautetaan, ja hinnoista, joilla ostajan valitsema rahdinkuljettaja tarjoaa palvelujaan 50 SKK - 4000 SKK.
 • Jos ostaja ei täytä edellä mainittujen näiden yleisten ehtojen mukaisia velvoitteitaan, peruuttaminen ei ole pätevä ja tehokas eikä myyjä ole velvollinen palauttamaan ostajalle kaikkia näiden yleisten ehtojen mukaisia todistettavissa olevia maksuja ja hänellä on oikeus korvaamaan kulut, jotka liittyvät lähettämällä tavarat takaisin ostajalle.
 • Ostaja ei voi irtisanoa sopimusta, jonka aihe on:

a) ostajan erityisvaatimusten mukaisesti valmistettujen tuotteiden, mittatilaustyönä tai erityisesti yhdelle ostajalle tarkoitettujen tavaroiden myynti,

b) sellaisten tavaroiden myynti, jotka ovat nopeasti huonontuneet tai huonontuneet,

c) sellaisten tavaroiden myynti, jotka voivat luonteensa vuoksi sekoittua erottamattomasti muiden tavaroiden kanssa toimituksen jälkeen,

d) sellaisten tavaroiden myynti, jotka on suljettu suojapakkauksiin, joita ei voida palauttaa terveydellisistä tai hygieniasyistä ja joiden suojapakkaukset ovat rikkoutuneet toimituksen jälkeen. Tavaran ostohinta vahvistetaan aina tilausselosteessa sähköpostitse. Ostaja vahvistaa, että hänelle on ilmoitettu, että osa tilauksesta on velvollisuus maksaa hinta.

Hinnat

 1. Kaikki tavaroiden ja palvelujen hinnat ja kaikki verkkokaupan maksut on lueteltu sisältäen arvonlisäveron. Kaikki tarjoukset ovat voimassa, kunnes varastot loppuvat, ellei tietylle tuotteelle toisin mainita.
 2. Takuuehtoja säännellään valitusmenettelyllä.
 3. Myyjä ei ole vastuussa tavaroiden toimituksen viivästymisestä kuriiripalvelun tai ostajan virheellisen osoitteen vuoksi. Ostaja on velvollinen tarkastamaan tavarat perusteellisesti saatuaan kuljetusliikkeeltä / kuriirilta ja vahvistamaan tavaroiden vastaanottamisen allekirjoituksellaan tavaroiden vastaanottamisesta. Valitukset tavaroiden mahdollisesta toimittamatta jättämisestä kuriirin vuoksi tai kuriiripalvelun aiheuttamista tavaravaurioista on tehtävä tällaisissa tapauksissa suoraan kuriiripalvelun työntekijälle. Ostaja ei hyväksy vaurioitunutta tavaraa kuriirilta ja ostaja merkitsee tavaran vaurion tavaran vastaanottoon. Myyjä ei tunnusta kuljetuksen aiheuttamia tavaroiden mekaanisista vaurioista tehtyjä valituksia, joiden vastaanottamisen ilman vikoja vahvisti kuriiripalvelu, eikä ostajaa välitetä tällaisesta valituksesta.
 4. Ostajalla on oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamatta syytä milloin tahansa ennen tavaroiden lähettämistä sähköpostitse tai puhelimitse. Jos tavaraa ei toimiteta ylivoimaisen esteen tai sen tuotannon lopettamisen vuoksi, myyjän on välittömästi ilmoitettava ostajalle syy toimitukselle. Myyjä on velvollinen tarjoamaan mahdollisuuden toimittaa korvaavat tavarat. Ostajalla on oikeus kieltäytyä korvaavien tavaroiden toimittamisesta ja peruuttaa kyseisten tavaroiden tilaus. Jos ostohinta tai sen osa maksetaan, varat peruutetaan tilauksen peruuttamisen yhteydessä ostajalle 14 kalenteripäivän kuluessa määritetylle pankkitilille.

Yritys LUCULLUS sro käsittelee ja tallentaa henkilötietoja EU: n tietosuoja -asetuksen 2016/679 (GDPR) ja henkilötietosuojalain nro. 18/2018 Yhteenveto, joka on voimassa 25.5. 2018. Henkilötiedot ja niiden suojaus

Vaihtoehtoiset riitojenratkaisut

 1. Hyvä kuluttaja. Jos uskot, että olemme loukanneet oikeuksiasi tai et ole tyytyväinen tapaan, jolla olemme käsitelleet valituksesi, lähetä meille korjauspyyntösi sähköpostiosoitteeseemme: reklamace@hk-green.cz.
 2. Jos vastaamme tähän pyyntöön kieltävästi tai emme vastaa siihen 30 päivän kuluessa sen lähettämisestä sähköpostiosoitteeseen tai et ole tyytyväinen ratkaisuihimme, muutetun lain nro. 102/2014 ja laki nro. 391/2015 kuluttajien vaihtoehtoisesta riidanratkaisusta, sinulla on oikeus vaihtoehtoiseen (tuomioistuimen ulkopuoliseen) tapaan ratkaista riidat.
 3. Voit lähettää ehdotuksen lain 391/2015 CFU 12 §: n mukaisesti.
 4. Sähköisten lomakkeiden lähettämisosoite Slovakian kauppatarkastusviranomaiselle on ars@soi.sk.
 5. Vaihtoehtoinen riidanratkaisuelin voi hylätä kuluttajan ehdotuksen, esimerkiksi: Jos riidan määrällinen arvo ei ylitä 530 SKK: n määrää; jos kaikissa olosuhteissa on selvää, että vaihtoehtoiseen riidanratkaisuun voitaisiin päästä vain suhteettomalla vaivalla ja vastaavalla.
 6. Kuluttaja voi tehdä valituksen ARS RSO -alustan kautta, joka on saatavilla verkossa tästä linkistä. EU: n kuluttaja voi tehdä täällä valituksen EU: n elinkeinonharjoittajaa vastaan.
 7. Riidan vaihtoehtoiseen ratkaisuun liittyvät kustannukset vastaavat kumpikin riidan osapuoli erikseen ilman korvausmahdollisuutta.

Määritämme tyytyväisyytesi ostokseesi sähköpostitse lähetettyjen kyselylomakkeiden avulla asiakkaan vahvistamassa ohjelmassa, johon verkkokauppamme osallistuu. Lähetämme ne sinulle aina, kun ostat meiltä, paitsi lain nro 62 §: n mukaisesti. ei. 351/2011 Yhteenveto sähköisessä viestinnässä, sellaisena kuin se on muutettuna, et kieltäydy sähköpostin lähettämisestä markkinointitarkoituksiin. Käsittelemme henkilötietoja lähettääksemme kyselylomakkeita Verified by Customer -ohjelman puitteissa oikeutetun etumme perusteella. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme tyytyväisiä ostokseesi kanssamme. Lähetämme kyselylomakkeita, arvioimme palautettanne ja analysoimme markkina-asemaamme käyttämällä käsittelyn välittäjää, joka on Heureka.sk-portaalin ylläpitäjä. Näihin tarkoituksiin voimme myydä tietoja ostetuista tuotteista ja sähköpostiosoitteesi. Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille omaan tarkoitukseensa sähköpostikyselyjen lähettämisen yhteydessä. Voit vastustaa sähköpostitse lähetettyjen kyselylomakkeiden lähettämistä Customer Verified -ohjelmassa milloin tahansa hylkäämällä muut kyselylomakkeet käyttämällä kyselylomakkeen sisältävän sähköpostin linkkiä. Jos vastustat, emme lähetä sinulle kyselylomaketta pidemmälle.